Cozi uriaşe la Spitalul Schuller. Pacienții vin de la 4 dimineața să prindă loc la programări

Cozi uriaşe la Spitalul Schuller. Pacienții vin de la 4 dimineața să prindă loc la programări

Situatie aberanta, la Spitalul Municipal Ploiesti, unde pacientii sau apartinatorii acestora sunt nevoiti sa astepte cu orele pentru a se programa la consultatii medicale de specialitate.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Un cititor ne-a trimis la redactie o imagine de pe holul spitalului, unde aproximativ 200 de persoane asteapta la rand, la registratura.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Cititorul nostru spune ca pacientii vin cu noaptea in cap pentru a prinde un loc pe lista programarilor pentru consultatii.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„S-a dat drumul la programari la Spitalul Suler…coada de peste 200 persoane la Registratura pentru programarea necesara efectuarii investigatiilor medicale periodice.”, spune cititorul care ne-a trimis imaginea.

Acesta a venit si cu o sugestie pe care o consideram necesara, mai ales in anul de gratie 2023:

„De ce nu se creeaza o platforma similara programarii la RAR sau inmatriculari auto? Lumea a venit de la 4 dimineata pentru ca altfel nu mai au posibilitatea de a efectua controlul decat peste alte 3 luni, pentru ca acum se fac programari pe 3 luni…de maine nu se mai fac!”, a mai spus sursa noastra.

Redactia Phonline.ro solicita conducerii spitalului identificarea masurilor necesare pentru ca pacientii sa poata sa beneficieze de serviciile medicale la standarde civilizate. Doar asa vom putea pretinde reactii pozitive ale oamenilor la adresa sistemului medical.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191