Cristina Șișcanu a făcut anunțul, direct din vacanță: „Ne întoarcem patru”

Cristina Șișcanu a făcut anunțul, direct din vacanță: „Ne întoarcem patru”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au reușit să-și amuze din nou fanii cu o doză sănătoasă de umor și autenticitate. Cuplul a împărtășit recent un moment amuzant pe rețelele sociale, care a stârnit zâmbete și reacții călduroase din partea comunității lor virtuale.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu își arată burtica proeminentă, provocată însă de o masă copioasă, nu de o sarcină, așa cum ar crede unii. Cu un zâmbet jucăuș, îi spune soțului: „Ne întoarcem patru. Oricum este ceva rău. Deci paste, paste cu tot felul. Uite-te și tu baby, pui mâna pe burtică? Ce zici?

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cum au reacționat fanii

Fanii au reacționat imediat la această mostră de simpatie și umor. O internaută a transmis un mesaj încurajator, exprimându-și admirația pentru cuplu și dorința ca aceștia să revină la rutina lor obișnuită în curând. „Las’ ca le dați jos repede când ajungeți la rutina voastră! Sunteți tare simpatici oricum! M-ați făcut să zâmbesc!”, a scris o fană, arătându-și susținerea și afecțiunea pentru cei doi.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

 „Salutare din Chișinău. Sunteți tare simpatici oricum! Va urmăresc cu drag ”, a fost un alt mesaj plin de căldură, subliniind aprecierea pentru Cristina și Mădălin.

„Cred ca ți-ar sta bine să mai fii iar gravidă”

O altă fană, a mers chiar mai departe, sugerând chiar posibilitatea unei noi sarcini pentru Cristina. „Cristina, trecând peste glumă, cred ca ți-ar sta bine sa mai fii gravidă. Poate naști și un băiețel”, a scris una dintre fane, evidențiind dorința și susținerea pentru o eventuală extindere a familiei lor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au reușit mereu să creeze o conexiune autentică cu fanii lor, împărtășind momente din viața lor de zi cu zi și bucurându-se de reacțiile pozitive ale comunității lor virtuale. Prin sinceritatea și umorul lor, au reușit să construiască o legătură specială cu fanii și să devină modele de autenticitate și optimism pentru mulți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191