CSM Petrolul începe sezonul!

CSM Petrolul începe sezonul!

CSM Petrolul Ploiești începe sezonul 2023-2024 cu disputarea Cupei României.
În acest weekend este programat primul tur al competiției echipele fiind împărţite în 6 grupe a câte 3, iar primele clasate şi cele mai bune două formaţii de pe poziţiile secunde se vor califica pentru Turneul Final de anul viitor (13-17 februarie 2024)! Formaţia ploieșteană se află în Grupa D, alături de SCM „U” Craiova şi SCM Timişoara, iar cele trei meciuri vor fi găzduite de Sala Polivalentă din Bănie, astăzi, mâine şi poimâine.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Petrolul va juca în două zile consecutive, acestea fiind sâmbătă şi duminică. Întâi cu Timişoara, mâine seară, de la ora 20:00, şi apoi cu Craiova, poimâine, de la ora 19:00. Antrenorul principal Mihai Popa a declarat pentru csmploiesti.ro că perioada de pregătire a fost destul de scurtă și a încercat, împreună cu ceilalți oameni din staff, să formeze o chimie între jucătorii noi şi cei vechi, dar și să-i implice la alt nivel pe cei tineri care reprezintă o bază tot mai serioasă pentru noul sezon.

’’Începem jocurile oficiale cu două partide eliminatorii, o situaţie uşor anormală, dar care se repetă şi trebuie să ne adaptăm şi să încercăm să ne calificăm. Vom întâlni două echipe puternice, care cu siguranţă îşi doresc şi ele să meargă mai departe în competiţie, dar vă asigur că şi noi avem aceleaşi gânduri. Fiind primele meciuri, nu ne cunoaştem prea bine adversarii, mai ales pe Craiova, care a schimbat toţi jucătorii străini, dar avem – să zicem – avantajul că stăm în prima zi a turneului şi putem vedea meciul direct dintre Craiova şi Timişoara. Vrem să jucăm un baschet de calitate, care să ne aducă o calificare Final Eight!”, a declarat antrenorul Popa pentru site-ul oficial al clubului.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

14 baschetbaliști vor face deplasarea în Bănie, singurul absent fiind Codruţ Dinu, accidentat. Printre cei 14, evident, se numără cei 9 jucători noi din lot: străinii Reginald Johnson, Shane Henry şi Kenneth Carpenter şi românii Vlad Corpodean, Lorenzo Diaconescu, David Raşoga, Petru Voiculescu, Tudor Pîrvu şi, ca ultimă mutare oficializată, Vlad Negoiţescu. Din „garda veche”, au rămas Kenneth Funderburk Jr., Veljko Brkic, Bogdan Popa, George Angelian şi Robert Pătraru. Toate partidele vor fi transmise „în direct” pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet: https://www.youtube.com/@FRB_TV.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191