Cu ce să cureți talpa fierului de călcat ca să arate ca nouă. Trucul știut de puține femei

Cu ce să cureți talpa fierului de călcat ca să arate ca nouă. Trucul știut de puține femei

Știm cât de greu îți este să cureți talpa fierului de călcat, mai ales dacă ai folosit fierul în exces, motiv pentru care noi ne-am gândit să-ți prezentăm cu ce ingredient să o cureți. Este un truc știut de puține femei, dar care este extrem de simplu, ieftin și benefic. Iată cum trebuie să procedezi!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Tu ai idee cu ce să cureți talpa fierului de călcat ca să arate ca nouă? Ei bine, nu-ți face probleme dacă nu știi, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm un truc genial. Iată ce trebuie să faci!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cu ce să cureți talpa fierului de călcat ca să arate ca nouă

Un truc extrem de ieftin și foarte simplu te va ajuta că cureți talpa fierului de călcat și vei reuși să o faci să arate ca nouă. Prinde o pastilă de paracetamol cu ajutorul unei pensete și freacă tableta pe toată suprafața fierului de călcat.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Pastila de paracetamol se va dizolva pe talpa fierului de călcat și în acest fel o va curăța foarte bine. Șterge apoi suprafața cu un prosop umed și vei observa că murdăria de pe fierul tău de călcat va dispărea.

Nu multe femei știu acest truc genial și ieftin, dar în momentul în care vor afla de el îl vor folosi foarte des. Ar trebui să încerci și tu să procedezi în acest fel în momentul în care vrei să cureți fierul de călcat.

Cu ce se curăță fierul de călcat de arsură

Acum îți vom explica cu ce se curăță fierul de călcat de arsură. Pentru a curăța arsursa de pe talpa fierului de călcat ai nevoie de doar două ingrediente, și anume lămâie și bicarbonat de sodiu.

Tot ce trebuie să faci este să pui zeama de la o lămâie pe talpa fierului de călcat, apoi să presari puțin bicarbonat de sodiu și să freci foarte bine cu ajutorul unui burete mai aspru. Ai grijă totuși, pentru a nu zgâria suprafața. Șterge apoi fierul de călcat cu puțină apă și un șervețel uscat sau cu un prosop cu microfibră.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191