Cum arată Andra Volos însărcinată în luna a șaptea. Șatena a postat imagini cu burtica de gravidă / FOTO

Cum arată Andra Volos însărcinată în luna a șaptea. Șatena a postat imagini cu burtica de gravidă / FOTO

Andra Volos trăiește una dintre cele mai frumoase etape ale vieții sale, iar asta pentru că vedeta din showbiz-ul de la noi este însărcinată în 7 luni și peste puțin timp își va ține bebelușul în brațe pentru prima dată. ȘatenA radiază de fericire, iar recent a postat imagini cu burtica de gravidă. Iată cum arată vedeta însărcinată în luna a șaptea!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Andra Volos și Lele radiază de fericire de când au decis să își oficializeze relația în fața fanilor lor. Ei bine, cei doi strălucesc împreună, iar emoția că urmează să devină, în scurt timp, părinți le dă și mai mari emoții.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Imagini cu Andra Volos însărcinată în luna a șaptea

În urmă cu puțin timp, Andra Volos a postat un videoclip, pe rețelele sociale, acolo unde și-a etalat burtica de gravidă.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Mai mult decât atât, șatena a precizat urmăritorilor ei de pe Instagram că a împlinit 28 de săptămâni, astfel ea mai are foarte puțin timp până când își va ține fetița în brațe pentru prima oară.

Ce nume va purta fetița lui Lele și a Andrei Volos

De curând, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, Lele a dezvăluit ce nume va purta fetița lui, care va veni pe lume în două luni. Astfel, manelistul a mărturisit că cea mică se va numi Kim.

CITEȘTE ȘI: Xtra Night Show. Ce nume va purta fetița lui Lele și a Andrei Voloș. Cei doi au decis cum o va chema pe micuță: „Am ajuns la un comun ” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191