Cum comentați? Hale şi Piețe se mută în fosta clădire Peco, pe strada Văleni, imobil cumpărat cu 900.000 euro în urmă cu 11 ani

Cum comentați? Hale şi Piețe se mută în fosta clădire Peco, pe strada Văleni, imobil cumpărat cu 900.000 euro în urmă cu 11 ani

Societatea Hale si Piete SA Ploiesti urmeaza sa isi mute birourile in cladirea pe care a achizitionat-o in urma cu 11 ani, situata pe strada Valeni, din municipiu.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Directorul Hale si Piete, Razvan Lungu, a spus ca ai fost efectuate lucrările de recompartimentare, instalații și revizii în urma solicitărilor ISU.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Am închiriat, în primă fază către un operator economic, unde își va desfășura activitatea sub formă de casierii, după care ne vom muta și noi birourile acolo și, bineînțeles, căutăm noi chiriași pentru a ocupa întreaga suprafață a clădirii”, a declarat, pentru Observatorul Prahovean.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Fosta cladire Peco a costat 900.000 euro si, in prezent, are un singur chirias si anume societatea nou infiintata Termo Ploiesti.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191