Cum „l-a dat în gât” o fată de oraș pe milionarul Biei Khalifa! A ieșit scandal la un restaurant de fițe! Dezvăluiri explozive!

Cum „l-a dat în gât” o fată de oraș pe milionarul Biei Khalifa! A ieșit scandal la un restaurant de fițe! Dezvăluiri explozive!

În urmă cu câteva săptămâni, Bia Khalifa își asuma relația cu milionarul italian și povestea în exclusivitate pentru planurile pe care le are cu acesta. Ba mai mult, spunea că bărbatul este foarte atent și grijuliu cu ea și în sfârșit și-a găsit liniștea.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Celebra blondină s-a iubit de-a lungul timpului cu mai multi mondeni de la noi, cum ar fi: Dani Mocanu, despre care spune că, il iubește și acum, Fulgy, fiul Clejanilor, împotriva căruia a și cerut un ordin de restricție, dar, s-a zvonit că ar fi avut o relație și cu celebrul rapper Sișu, ba chiar au fost surprinși împreună. De 1 Mai anul acesta, Bia a petrecut alături de 6ix9ine, iar imaginile au făcut deliciul publicului.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cum „l-a dat în gât” o fată de oaș pe milionarul Biei Khalifa

Zilele trecute, Bia Khalifa a apărut pe rețelele de socializare, mai mult goală, în brațele lui Philip Albu, un personaj cunoscut și el în showbiz-ul românesc. Dacă la acel moment, multi au crezut că ar fi vorba doar despre o postare, a stat de vorbă cu apropiați ai celor doi și au aflat că bărbatul deja o prezentase familiei pe celebra sa parteneră.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Contactați de reporterii , nici ununul dintre ei nu a vrut să ofere detalii despre statutul lor amoros, iar toată lumea era curioasă ce s-a întâmplat cu Luca, milionarul Italian care i-a oferit blondinei cadouri de aproximativ euro.

A ieșit scandal la un restaurant de fițe din Capitală

Se pare că relația dintre Bia Khalifa și milionarul italian a continuat până în urmă cu două zile, când blondina i-a dat cadourile înapoi. Și, nu așa oricum, ci cu „cântec”. Reporterii , cel mai tare site de știri mondene din România, au aflat cum a „țepuit-o” bărbatul pe blondină. Aflată într-un restaurant de fițe din Capitală, alături de Luca și mai mulți prieteni, Bia a aflat că iubitul nu este ceea ce pare, iar cadourile de la el, erau fake.

Bia Khalifa a pus punct relației

Bia spune că ipostaza în care a fost pus fostul iubit, cel despre care credea că este milionar, a fost una de-a dreptul penibilă, iar bărbatului nu i-a rămas decât să recunoască că bijuteriile nu sunt autentice, spune Bia Khalifa. Discuția a continuat și după plecarea de la restaurant, atunci când, indignată, blondina i-a spus tot ce a avut pe suflet bărbatului, ba mai mult, a ales să încheie relația cu acesta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191