Cum să deschizi o sală de jocuri de noroc în 3 paşi simpli

Cum să deschizi o sală de jocuri de noroc în 3 paşi simpli

Ai intrat în mod sigur într-o sală de pariuri sportive şi ai pus sau un bilet la sportul preferat sau poate ai jucat la păcănele. Este la fel de sigur că ai observat că tot timpul în sală de pariuri intră clienţi şi fac acelaşi lucru ca tine.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Este realistic deci să spunem că o sală de jocuri de noroc aduce bani proprietarilor, mai ales dacă este bine pusă în evidenţă. Şi cum suntem siguri că te-ai gândit de multe ori să îţi deschizi o sală de jocuri de noroc îţi venim în ajutor şi îţi arătăm paşii pe care să îi faci dacă vrei să fi proprietarul unei astfel de locaţii.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

1.Licenţa ONJN

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai intrat cu siguranţă pe o platformă online pentru jocuri de noroc şi ai observat că pe pagina de start a acesteia este întotdeauna afişată licenţa de funcţionare. Aceasta este de obicei publicată în subsolul paginii dar în mod vizibil, astfel încât să te asiguri că ai parte de un joc legal.

Şi ai văzut fără îndoială steagul în 3 culori al României lângă care apar 4 litere majuscule, ONJN. Dacă ai văzut acest lucru este în ordine, poţi juca cu încredere acolo pentru că platforma deţine o licenţă validă de funcţionare emisă de cine trebuie.

De abia de acum încolo vei putea contabiliza cât costă să deschizi o sală de jocuri de noroc, pentru că ai nevoie de această licenţă de funcţionare. Şi pentru că vrei o sală de jocuri de noroc ai nevoie de licenţă de grad 1, caz în care ONJN îţi va elibera o licenţă de funcţionare care este valabilă pentru o întreagă decadă de timp.

Ca să o obţii, va trebui să dovedeşti printr-un cazier juridic că nu ai probleme cu legea, că ai un spaţiu adecvat desfăşurării jocurilor de noroc şi că ai o anumită sumă considerată capitalul tău social. Toate aceste documente se transmit la ONJN, se verifică de către aceştia şi se emite în final autorizaţia dorită.

Există însă şi anumite termene de verificare a acestor documente aşa că nu te aştepta ca imediat ce ai depus actele să şi obţii autorizaţia de licenţiere. Se indică să ţii contactul deschis cu organizaţia şi să le consulţi site-ul, unde se publică în timp real şi noile autorizaţii eliberate.

2.Autorizaţie de exploatare

Pentru că ai obţinut autorizaţia de licenţă ONJN acum trebuie să începi să şi funcţionezi ca o sală de jocuri de noroc aşa că ai nevoie de o autorizaţie de exploatare a acestora. Şi cum tot ONJN este forul care o eliberează, tot de la acesta o vei primi şi pe aceasta.

Este adevărat că o să intri în stufărişul actelor care se cer peste tot în România, dar dacă vrei o sală de jocuri de noroc acest lucru merită cu prisosinţă. După ce vei trimite documentele cerute, ONJN îţi va elibera şi Autorizaţia de Exploatare, care de această dată are o valabilitate de 12 luni calendaristice.

Vestea bună este că nu eşti obligat să faci acest demers după ce obţii prima autorizaţie, poţi trimite la ONJN documentele pentru amândouă în acelaşi timp. Şi nu îţi face griji că ai greşit ceva sau că nu ai trimis vreun document, organizaţia te va contacta rapid în acest caz şi îţi va cere completările necesare.

Dar ca să nu ajungi în această postură consultă mai întâi site-ul oficial ONJN şi vezi ce listă de documente se cere la fiecare autorizaţie cerută. Şi dacă nici aşa nu reuşeşti să te descurci, apelează la firme care se ocupă cu aşa ceva şi care te vor scăpa garantat de această grijă.

Este drept că acest serviciu te va scăpa de o eventuală durere de cap în obţinerea autorizaţiilor dorite, aşa că dacă îţi permiţi costurile apelează şi la intermediari. Dacă nu, mergi doar pe mâna ta, însă fi atent ca toate documentele transmise să fie corecte şi în mod cert că vei primi rapid autorizaţia de exploatare cerută.

3.Dotare cu aparate

Încă nu ai scăpat, pentru că urmează poate cea mai importantă activitate pe care să o faci, să îţi dotezi cu aparate locaţia autorizată. Dar probabil că ai gândit anticipat această mişcare aşa că ştii exact ce fel de sloturi să aduci în locaţie.

Este un lucru bun dar va trebui să respecţi modul în care acestea se amplasează într-o locaţie destinată jocurilor de noroc. Şi aici trebuie să ai în vedere spaţiul efectiv de care dispui, pentru că nu poţi amplasa într-o sală de 20 de metrii pătraţi 50 de aparate.

Aşa cum ai văzut şi tu în sălile de jocuri, ai nevoie de un spaţiu de intimitate atunci când joci la sloturi, spaţiu pe care va trebui de această dată să îl asiguri tu. Dacă eşti din Bucureşti atunci poţi amplasa un minim de 20 de aparate în locaţia pe care ai ales-o.

Dacă eşti din provincie numărul este mai mic şi ajunge la 12 aparate în sala ta de jocuri. Dar dacă vorbim despre numărul de sloturi hai să vedem şi care este numărul maxim pe care ţi se permite să îl amplasezi în sala pe care te gândeşti să o deschizi.

Şi te vei bucura să afli că acesta este de 50, aşa că vei putea miza pe o mulţime de clienţi care să le joace constant. Şi chiar dacă sala ta nu este atât de încăpătoare cât să le cuprindă pe toate, le poţi amplasa şi în alte locaţii, cu condiţia să nu depăşeşti acelaşi număr de 50.

Concluzie

Este adevărat că poţi obţine autorizaţia să îţi deschizi o sală de jocuri de noroc dar acest lucru implică şi puţină birocraţie, indiferent dacă îţi place sau nu. Ţi-am arăta deja care sunt documentele cerute aşa că încearcă să le transmiţi pe toate la ONJN aşa cum trebuie şi să obţii în final autorizaţia dorită. Succes!

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191