Cuvintele dureroase ale lui John Lennon despre fii săi: „S-au născut dintr-o sticlă de whiskey”

Cuvintele dureroase ale lui John Lennon despre fii săi: „S-au născut dintr-o sticlă de whiskey”

John Lennon, unul din fondatorii trupei The Beatles, ar fi avut astăzi vârsta de 83 de ani. Pe 8 decembrie 1980, vedeta rock îşi dădea ultima suflare. A fost împuşcat mortal în timp ce se întorcea în apartamentul său din New York, cu soţia sa. A lăsat în urmă doi fii, Sean și Julian, care au urmat cariera artistică a celebrului lor tată.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Născut pe 8 aprilie 1963, la Liverpool, Marea Britanie, Julian Lennon este fiul din prima căsătorie a lui John Lennon, fondator al trupei The Beatles, cu Cynthia Powell. Acesta l-ar fi inspirat pe tatăl său în compunerea unora dintre cântece, precum „Lucy in the Sky with Diamonds” sau „Good Night”.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Născut pe 9 octombrie 1975, la New York, Sean Lennon, fiul vedetei rock din căsătoria cu Yoko Ono, este actor, compozitor şi cântăreţ, fiind cunoscut pentru albumele sale „Into the Sun” şi „Friendly Fire”. A apărut recitând pe albumul mamei din 1981, „Season of Glass”, iar ulterior, a continuat să apară pe fiecare album al lui Yoko Ono, cu câte un single: „It’s Alright”, „Onobox”, sau „Starpeace”.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cuvintele dureroase ale lui John Lennon despre fii săi

Astfel, tatăl lor, legendarul membru al trupei Beatles, a avut o viaţă marcată de două relaţii: cea cu Cynthia şi cea cu Yoko Ono, fiecare dăruindu-i câte un fiu, însă, se pare că John Lennon a avut câteva cuvinte dureroase despre aceștia. Întrebat într-un interviu Playboy despre copiii lui, vedeta rock a avut la acea vreme un răspuns care a trasat o diferenţă clară între fii.

„90% dintre oamenii de pe planeta asta, mai ales cei din cultura occidentală, s-au născut dintr-o sticlă de whiskey într-o seară de sâmbătă, când nu exista nici cea mai mică intenţie de a face un copil. Deci 90% dintre noi suntem nişte accidente. Julian se încadrează în această majoritate, asemenea mie şi aproape tuturora. Sean, în schimb, este un copil planificat, dar asta nu înseamnă că pe Julian îl iubesc mai puţin„, a declarat atunci John, relatează Adevă

Această diferență între cei doi copii ai săi s-a văzut și ulterior în testament, când John i-a lăsat toată averea lui Yoko Ono şi fiului Sean, iar Julien a fost exclus. . Ceea ce l-a forţat pe cel din urmă la o bătălie în instanţă cu Yoko pentru o parte din moştenirea tatălui, un proces în urma căruia i s-a dat o sumă de bani nedezvăluită.

Un autograf urmat de patru gloanțe

Născut pe data de 9 octombrie 1940, la Liverpool, John Lennon a urmat Doverdale Primary School, Quarrybank High School şi Liverpool Art School (chitară, orgă şi armonică), cât și cursurile de Belles Artes din oraşul său, unde a cunoscut-o pe Cynthia Powell, care mai târziu va deveni soţia sa. A făcut parte din numeroase grupuri, cum au fost: The Quarry Men, Johnny & The Moondogs şi John & The Silver Beetles, în acestea fiind acompaniat de colegi de şcoală, printre care şi Stuart Sutcliffe.

Pe 8 decembrie 1980, viața lui John Lennon avea să se sfârșească în fața clădirii în care locuia. Și-a privit criminalul în ochi şi a văzut un bărbat obişnuit, care-i ceruse un autograf, pe care i l-a și oferit. În jurul orei 22:50, cântărețul britanic și soția sa, Yoko Ono, se întorceau la apartamentul lor din New York, moment în care Mark David Chapman, tânăr în vârstă de 25 de ani cu probleme psihice, avea să îl ucidă pe legendarul membru al trupei The Beatles. L-a împușcat în spate de patru ori. Artistul a fost dus la Urgențe în apropiere, dar a fost declarat mort la ora 23:07.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191