Daca si femeile au ajuns in halul asta… O soferita a fost prinsa beata la volan, in Prahova

Daca si femeile au ajuns in halul asta… O soferita a fost prinsa beata la volan, in Prahova

Femeie băută prinsă la volan pe o șosea din Prahova

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Noaptea trecută, în jurul orei 00.45, polițiștii Serviciului Rutier, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe raza comunei Potigrafu circulă un autoturism, condus de o femeie care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În baza sesizării, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției Rurale de Poliție Puchenii Mari, autoturismul în cauză a fost depistat și oprit pe raza comunei Ciolpani, județul Ilfov, la volan fiind identificată o femeie.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Întrucât conducătoarea auto în vârstă de 37 de ani, din municipiul Brașov emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeii i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191