Daea a făcut anunțul: „Primii bani de la UE în anul 2023 pentru agricultori”

Daea a făcut anunțul: „Primii bani de la UE în anul 2023 pentru agricultori”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, pare decis să înceapă anul în forță. Și a anunțat deja primele finanțări europene destinate agricultorilor din România.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Într-un scurt mesaj transmis pe Facebook, oficialul din Guvernul Ciucă a ținut să le dea vestea agricultorilor din țară. „Primii bani de la UE în anul 2023 pentru agricultori! Banca Națională a României, Direcția Operațiuni de Plată, prin adresa nr. VII/17/04.01.2023 confirmă alimentarea contului MADR cu suma de 1.033.896.609 euro de la Comisia Europeană.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Iată primii bani care au intrat în bugetul țării de la Uniunea Europeană!”, a transmis Daea, joi.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Daea: Atragerea fondurilor europene pentru agricultură, o prioritate pentru Minister

Totodată, Petre Daea a ales să menționeze că „acordarea la timp a subvențiilor și atragerea fondurilor europene pentru agricultură constituie o prioritate în activitatea Ministerului Agriculturii.”

La începutul lunii decembrie a anului trecut, adresându-se fermierilor, pe care i-a numit „dragi făuritori de hrană ai țării”, ministrul Daea anunța suma pe care România o va avea la dispoziție pentru intervalul 2023-2027, pentru tot ceea ce ține de agricultură și dezvoltare rurală. „Vă anunț că astăzi, la orele 11.00, s-a aprobat de către Comisia Europeană Planul Național Strategic 2023 – 2027, prin Decizia C(2022) 8783.

România are la dispoziție, pentru perioada 2023-2027, 15.8 miliarde euro pe care trebuie să îi folosim pentru agricultură și dezvoltare rurală! Ne dorim succes în accesarea întregii sume disponibile! Ne întâlnim la locul faptelor!”, le transmitea ministrul Agriculturii fermierilor români, în 7 decembrie, prin intermediul aceleiași rețele de socializare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191