Dăruirea și pasa decisivă l-au trimis în echipa etapei

Dăruirea și pasa decisivă l-au trimis în echipa etapei

“Căpitanul „lupilor galbeni” a arătat aceeaşi dăruire pe teren. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă”. Așa l-a caracterizat Liga Profesionistă de Fotbal pe fundașul Petrolului, Vali Țicu, cu ocazia includerii acestuia în echipa etapei. Iată cum arată echipa ideală a primei etapei:

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Popescu (Universitatea Craiova) – Manea (CFR 1907 Cluj), Tamás (Sepsi Sf. Gheorghe), Ajeti (CFR 1907 Cluj), Ţicu (Petrolul Ploiești) – Chipciu (Universitatea Cluj) Şut (FCSB), Grameni (Farul) – Merloi (FC Voluntari), Coman (FCSB), Mitriţă (Universitatea Craiova). Antrenorul etapei: Eugen Neagoe (Universitatea Craiova). În privința “vedetelor” primei runde MVP-ul meciului de la Ploiești a fost declarat portarul Gorcea care a parat penaltiul executat de Budescu, dar s-a opus și la alte ocazii ale fotbaliștilor Petrolului.

Aceștia sunt convinși că sezonul actual este mult mai greu decât precedentul pentru că în trecut erchipa era nou promovată, nu-i lua nimeni în seamă, dar acum e altceva:’’Anul acesta nu ne mai ia nimeni usor si o sa fie mult mai greu ca anul trecut. Linistea financiara poate fi un plus, dar ne dorim sa acumulam cat mai multe puncte si sa nu stam in subsolul clasamentului pentru ca se iese greu de acolo” – a declarat Costica Budescu dupa remiza cu U Cluj. După prima rundă Petrolul ocupă locul 8 în clasamentul Superliga având doar 1 punct la fel ca U Cluj, UTA, Oțelul, Rapid și Sepsi.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191