David a devenit Goliat!

David a devenit Goliat!

Baschetbalistul lui CSM Petrolul Ploieşti, David Raşoga, a devenit un Goliat la nivelul său de vârstă. Asta pentru că jucătorul de nici 15 ani are deja patru trofee cucerite în acest an! Este campion național cu echipele U15, U16 şi U17 ale CSM Petrolul și, de puțin timp, a cucerit cu „naţionala” U15 a României de 3×3 medaliile de aur în cadrul Gimnaziadei ISF (International School Sport Federation), ce se desfăşoară în această perioadă la Rio de Janeiro!

În formula David Raşoga, David Fometescu, Sebastian Boghean si Leonard Tompea, România a avut un parcurs cu patru victorii şi o singură înfrângere, aceasta din urmă fiind înregistrată chiar în meciul de debut: 10-13 cu Argentina. A urmat victoria cu Mexic 2, tot în grupă, scor 16-2, ce le-a adus „tricolorilor” calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, iar astăzi cele trei succese din fazele eliminatorii ale turneului: 22-7, în „sferturi”, cu Serbia, 18-12, în semifinale, cu Argentina, şi, spre seară (în România), 22-11 cu Uruguay, în finala competiţiei!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

După întoarcerea din Brazilia pentru puștanul David Rașoga va urma câteva zile libere apoi va avea parte de o nouă provocare. Se va prezenta la antrenamentele echipei de seniori a Petrolului după ce, în această vară, conducerea echipei de baschet a decis să-l coopteze lîngă cei mai mari baschetbaliști ai clubului! Sursa foto:frbaschet.ro

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191