Debut fericit pentru noul selecționer

Debut fericit pentru noul selecționer

Echipa naţională de baschet masculin a României a câştigat, 87-83, meciul din Albania, contând pentru ultima fază de pre-calificări în grupele FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers. Printre vulturii români se află și Bogdan Popa, de la CSM Petrolul Ploieşti. Baschetbalistul ploieștean, proaspăt însurat, a fost folosit aproximativ 3 minute de noul selecţioner, Michael Gorke, în prima repriză a confruntării de la Durres.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

România a câștigat două sferturi, unul s-a terminat la egalitate, iar altul a fost adjudecat de naționala gazdă. Pentru naționala țării noastre au punctat: Richard 18 puncte, Torok 16, Diculescu 15, Kuti 14, Olah 8, Măciucă 6, Gheorghe 5, Dragoste 3, Țibârnă 2. O victorie de moral pentru baschetbaliștii României în ultima campanie din FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qulifiers. Naționala va juca peste numai trei zile, la Pitești Arena, împotriva naționalei similare a Slovaciei.

Iată și programul meciurilor din Grupa I, cu mențiunea că învingătoarea din această serie va accede pe tabloul principal al celor 32 de participante în grupele FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers:

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Romania – Slovacia (22 iulie, ora 18:30)

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Romania – Albania (29 iulie, ora 18:30)

Slovacia – Romania (02 august, 19:00)

Cele doua meciuri din 22 si 29 iulie vor fi gazduite de Pitesti Arena si sunt programate sa inceapa de la ora 18:30. Sursa foto:frbaschet.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191