Debut canicular pentru Petrolul!

Debut canicular pentru Petrolul!

40 de grade la nivelul gazonului se anunță duminică la meciul Petrolul-U Cluj. Din această cauză căpitanul Petrolului, Vali Țicu, spune că va fi foarte greu, sufocant, dar la fel va fi și pentru clujeni astfel că trebuie să-i bată indiferent de temperatură.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Vali Țicu:’’ E foarte greu, e sufocant, este solicitant să joci la 40 de grade, dar ne adaptăm. Până la urmă și Clujul va juca la aceași temperatură. Trebuie să facem pași mici, dar siguri. Dacă este să ne batem la titlu nu o să ne dăm la o parte! Cred că avem un lot mai bun față de sezonul trecut și cred că dacă ne vom clasa mai bine decât anul trecut este un obiectiv realizabil”.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Antrenorul Petrolului a fost la nunta lui Grozav unde atacantul său ia făcut marcaj străns soției Sorina astfel că handbalista nu a putut fi furată. Pîrvu își dorește ca atacantul său să aibă cel puțin numărul golurilor marcate sezonul trecut atunci când a fost golgeterul echipei.

Florin Pîrvu:”Vom întâlni o echipă care a făcut o campanie de achiziții foarte bună, o echipă care a schimbat foarte mult. Ne așteaptă un meci foarte greu ș, pe această cale, fac un apel către suporteri să fie alături de noi. Din p[cate, Sergiu Hanca va lipsi la acest meci din cauza unei accidentări, dar sperăm să-l recuperăm cât mai repede ca să ne ajute din teren. Ne dorim foarte mult să începem bine, să câștigăm. Dacă s-ar putea să le obținem în urma unui joccare să fie și pe placul suporterilor noștrii, care știm să sunt foarte exigenți, va fi și mai bine”.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Președintele Claudiu Tudor este dezamăgit de numărul mic de abonamente vândute și face un apel la suporteri să-și cumpere intrarea pe tot sezonul având în vedere că prețul abonamentelor a rămas la fel.

Claudiu Tudor:’’ Sunt dezamăgit de numărul de abonamente vândute. Toată lumea știe că anul trecut s-au făcut eforturi ca echipa să rămână în viață și ploieșteanul să vină la meciuri. Știm ce iubită este această echipă, dar numărul de abonamente vândute este foarte mic. Inflația a crescut, dar valoarea abonamentului a rămas la același preț. S-au făcut reduceri, se oferă o eșarfă, totuși numărul de abonamente, 1113 la acest moment, este foarte mic. Un club ca Petrolul trebuie să aibă patru, cinci mii de abonați!”

Cifra pe care și-o dorește oficialul Petrolului este foarte mare în condițiile în care gruparea ploieșteană a avut, la un moment dat, asistență mai mare la unele meciuri din Liga a 4-a decât la unele din Liga a 2-a sau chiar prima ligă! Petrolul-U Cluj este duminică, de la ora 18.30, pe stadionul ,,Ilie Oană”, iar programul la casele de bilete ale stadionului este următorul:

• Sâmbătă: 10:00 – 18:00

• Duminică: 10:00 – 18:30

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191