Decarul cu rol de nouar

Decarul cu rol de nouar

Atacantul Petrolului, Mihai Roman ll, poartă tricoul cu numărul 10 la Petrolul deși are responsabilități de de număr 9. El trebuie să-l înlocuiască cu succes pe nigerianul Irobiso, plecat în Arabia Saudită. Mihai a revenit în haita petrolistă după o perioadă de peste un deceniu. Cu ocazia evenimentului de la magazinul oficial al clubului Roman a declarat că a regăsit Petrolul mult mai bine decât l-a lăsat și cu perspective mai mari. El a avut ofertă și de la Oțelul Galați, adversarul de azi al Petrolului, dar a preferat să vină aici și vrea să-i bată pe gălățeni:’’Față de acum 10-11 ani când eram aici și echipa de-abia promovase acum este un proiect frumos din care mă bucur că fac parte și vreau să terminăm sezonul mai bine decât l-au terminat băieții sezonul trecut. Am luat numărul 10 de la Budescu, este un tricou cu o responsabilitate în plus, dar acest lucru mă motivează și mă face să fiu mai bun. Numărul zece mă obligă să dau zece goluri! Să fiu sănătos și să-mi ajut echipa, nu neapărat să dau goluri.’’

Un gol sau mai multe așteaptă fanii și de la Sergiu Hanca, mijlocașul Petrolului. Fotbalistul a fost, alături de Roman, la interacțiunea cu suporterii petroliști cărora le-a acordat autografe, cu care a făcut poze și a stat de vorbă. Hanca se bucură că fanii au venit în număr consistent la magazine și vrea să-i bucure și la finalul meciului cu Oțelul. Hanca nu și-a luat gândul de la echipa națională, dar pentru a fi chemat trebuie să joace cât mai bine la Petrolul:’’Este foarte bine ca avem astfel de intalniri cu ei, sunt aproape de noi, chiar au fost in acest sezon la majoritatea meciurilor, ne bucuram si incercam sa-I facem fericiti prin jocuri, dar si prin aceste evenimente. Am vazut multi copiii si este un lucru bun pentru ca sunt interesati. Si eu, cand eram mic, eram mare amator de autografe de la vedetele fotbalului. Am multe astfel de semnaturi, de la Mutu, de la Chivu, cand ei erau in voga.’’

Dacă Roman a revenit la Ploiești după o perioadă de peste 10 ani în schimb, Petrolul-Oțelul se dispută din nou după 8 ani. Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, a declarat că dacă băieții săi vor marca repede își pot face meciul mai ușor:’’ Sper ca planul de joc să fie respectat și ne dorim să avem consistență în joc, să ne creem, ca și în meciurile precedente, ocazii de gol dar să fim mai concentrați la finalizare, și să avem o apărare atentă, pentru că știm că ei fac foarte bine tranziția pozitivă”, a spus Pîrvu.

După ce a reușit să marcheze primul gol în tricoul Petrolului, atacantul muntenegrean Zoran Petrovic se așteaptă, și el, la o confruntare cât se poate de complicate cu oțelarii:’’Va fi un meci dificil, dar, așa cum o facem de fiecare dată, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare, ne gândim doar la victorie. Pentru mine nivelul campionatului de aici este evident superior celui din Muntenegru. Sunt jucători foarte buni, de calitate, sunt echipe foarte bune și pot să spun că încerc, încă, să mă adaptez la fotbalul din România’’, a declarat Petrovic.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Partida Petrolul-Oțelul va începe la ora 18.30, iar lovitura de start va fi dată de fostul jucător petrolist Toma Ion. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Sebastian Colțescu (București) – Sebastian Gheorghe (Suceava) și Adrian Popescu (Craiova). Rezervă: Ovidiu Robu (Chitila, Ilfov). Arbitru VAR: Cristina Trandafir (București) și Mircea Grigoriu (București). Observatori: Irina Mîrț (București, pentru arbitraj) și Constantin Stătescu (București, pentru organizare).

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191