Deschid etapa care închide anul

Deschid etapa care închide anul

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul Ploieşti deschid etapa care închide anul în Liga Naţională de Baschet Masculin. Brkic și colegii săi vor juca, mâine seară, de la ora 18:00, la CSM Miercurea Ciuc. Echipa ploieșteană abordează întâlnirea din postura de lideră a Conferinţei A, beneficiind şi de restanţele campioanei „U”-BT Cluj-Napoca. În această situație trupa petrolistă porneşte cu prima şansă pe terenul unei formaţii care are numai două victorii în acest sezon.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Miercurea Ciuc ocupă locul 7, din 9 echipe, în clasamentul LNBM, cu 12 puncte. Jucătorii Petrolului vin după o serie de 7 victorii în ultimele 8 partide, începută chiar la meciul tur cu Ciucul, unul fără istoric, încheiat cu victoria „galben-albaştrilor” cu 103-45, şi mâine seară nu pot avea alt obiectiv decât victoria, mai ales că ar însemna un nou pas important spre play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Antrenorul Mihai Popa se confruntă, din păcate, cu ceva probleme de lot, câţiva jucători acuzând o răceală din cauza căreia sunt incerţi, dar se speră ca, până la ora meciului, să fie recuperaţi şi să poată fi pe teren. Programată mâine seară, de la ora 18:00, în „Eross Zsolt” Arena, partida de la Miercurea Ciuc va fi transmisă de Digisport, PrimaSport şi de canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet. Sursa: csmploiesti.ro

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191