Deschid seria externă cu cel mai dificil meci

Deschid seria externă cu cel mai dificil meci

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul Ploieşti vor deschide etapa a 3-a a play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin, urmând să joace, mâine seară, de la ora 18:30, pe terenul echipei CSA Steaua Bucureşti. Se anunță cel mai dificil meci disputat până acum în această fază a competiţiei având în vedere că steliștii ocupă ultima treaptă a podiumului clasamentului, iar pe teren propriu au câştigat 4 din ultimele 5 partide disputate (două dintre acestea cu Voluntari şi Dinamo).

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Managerul echipei Ionuț Ivan spune că băieții au un moral bun în fața celui mai greu meci:„ Avem un moral bun, pentru că am început bine, cu două victorii, această parte a campionatului, aşa că mergem încrezători în Capitală. Urmează o serie de patru partide în deplasare şi din fiecare vom încerca să scoatem maxim, iar primul prilej este mâine, în confruntarea cu Steaua”, a declarat Ivan.

Dacă cei mai mari baschetbaliști ai Petrolului joacă în deplasare în schimb, cei mai mici găzduiesc Turneul Final ,,U14” ce se desfășoară la Sala Sporturilor Olimpia. CSM Petrolul ,,U14” a luat un start victorios impunându-se, 73-31, în fața celor de la Leii București. Pentru formația ploieșteană au evoluat: V. Borcan (16 puncte), R. Săndulescu (14), D. Iordăchescu (10 p, 10 rec.), Şt. Dobre (10, 1×3), A. Marcu (6), Tudor Mihalea (6), Teodor Mihalea (4), C. Coniac (4), A. Nicolae (2), D. Ilie (1), Al. Petre şi F. Barbu. În această după-amiază, de la ora 15.30, trupa antrenată de Ionuț Ivan și Marian Angelian va juca cu Stomart Praxis Iaşi. Sursa:csmploiesti.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191