Deși a fost lansat acum 5 zile, acest film de pe Netflix se bucură de un succes de neegalat. Acțiunea peliculei îți va tăia răsuflarea

Deși a fost lansat acum 5 zile, acest film de pe Netflix se bucură de un succes de neegalat. Acțiunea peliculei îți va tăia răsuflarea

Scenaristul Joe Russo și regizorul Sam Hargrave s-au reunit pentru o continuare a filmului de acțiune „Operațiunea de recuperare”, iar Chris Hemsworth revine pe marile ecrane în rolul lui Tyler Rake, mercenarul dur cu o inimă de aur. „Operațiunea de salvare 2” este filmul care a avut un succes răsunător pe Netflix deși a fost lansat abia acum cinci zile!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Hemsworth joacă rolul unui mercenar de închiriat pe nume Tyler Rake, căruia îi revine o ultimă misiune, cea de a salvat băiatul unuia dintre capetele celor mai mari rețele de trafic de droguri din India. Este vorba despre Ovi Mahajan, în vârstă de 14 ani, ce este răpit de rivalul tatălui său, Amir. Bătrânul Mahajan nu poate plăti răscumpărarea, deoarece finanțele sale sunt înghețate, dar sindicatul său îl angajează, totuși, pe Rake, pentru a-și salva copilul. Șansele de a eșua sunt foarte mari, însă nimic nu este imposibil. În plus, Rake are nevoie de bani și este dispus să facă asta. Rake, este tras pe sfoară însă de Saju, protectorul lui Ovi, astfel că începe o întreagă nebunie în care mercenarul alege să îl salveze pe băiat cu Saju, poliția și mafia pe urmele lor. Deși după misiunea, Tyler se credea că a murit, o ultimă imagine din film ne arată că a supraviețuit.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Astfel, ajungem la cel de-al doilea film „Operațiunea de salvare”, o continuare la fel de interesantă și de plină de suspans. După ultima misiune, Rake se retrage într-o cabană izolată din Austria. Acesta însă este vizitat de un misterios supraveghetor (Idris Elba) și îl însărcinează cu salvarea soției și a celor doi copii ai unui gangster georgian deținut într-o închisoare nemiloasă. În mod ironic este vorba despre sora fostei sale soții Mia, Ketevan, și despre cei doi copii ai acesteia, Sandro și Nina. Tyler îi recrutează pe Nik și Yaz și astfel începe o nouă aventură. Dacă Rake va supravițeui și de data aceasta, aflați singuri!

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191