Dezvăluiri din culisele administrației locale/ Volosevici şi Nanu, parteneri în rezolvarea celor mai mari crize ale ultimilor ani

Dezvăluiri din culisele administrației locale/ Volosevici şi Nanu, parteneri în rezolvarea celor mai mari crize ale ultimilor ani

În cadrul emisiunii „Turul de forță”, difuzată de postul local RNTV, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, și prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, au adus în atenție o serie de provocări cruciale cu care s-a confruntat administrația locală și cea județeană în ultimii ani.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Au fost aduse în prim-plan discuții esențiale privind criza termiei și cea a deșeurilor, două probleme majore care au afectat un procent semnificativ al populatiei.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Primarul Andrei Volosevici a subliniat eforturile și soluțiile găsite pentru rezolvarea acestor crize, evidențiind sprijinul crucial oferit de prefectul Virgiliu Daniel Nanu în aceste demersuri.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Edilul a mărturisit că actualul mandat a fost unul plin de provocări, majoritatea generate de orgoliile adversarilor politici, sabotaje şi ambiții, în detrimentul cetățenilor.

De asemenea, prefectul Nanu a adus în discuție o altă provocare pe care a gestionat-o cu succes şi anume criza refugiaților ucraineni.

Sursa: RNTV

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191