Doi fraţi, un singur destin tragic: au murit de cancer în aceeaşi zi, pe acelaşi pat de spital, la o diferenţă de câteva ore, în Brazilia

Doi fraţi, un singur destin tragic: au murit de cancer în aceeaşi zi, pe acelaşi pat de spital, la o diferenţă de câteva ore, în Brazilia

Francisco Antunes Sobrinho, în vârstă de 52 de ani, și fratele său mai mic, Eduardo Antunes da Silveira, în vârstă de 38 de ani, și-au pierdut viața pe 19 august, după ce ani de zile s-au luptat cu înfiorătoarea boală, relatează The Independent.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Fratele mai mare a fost diagnosticat cu cancer intestinal în mai 2021. O lună mai târziu, fratelui mai mic Eduardo, i s-a spus că are cancer la ficat. Frații s-au sprijinit unul pe altul în timpul luptei lor, dar sănătatea lor s-a deteriorat brusc. Eduardo a fost transportat de urgență la un spital din apropiere din Santa Cruz, Rio de Janeiro, Brazilia.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Familia a primit vestea morţii celui de al doilea frate în timp ce planificau înmormântarea primului

A petrecut patru zile în spital înainte de a muri. Fratele mai mic, João Antunes Neto, vorbise cu familia sa la telefon, discutând despre înmormântare, când Francisco a fost dus de urgență la spital.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Doar câteva ore mai târziu a murit pe același pat, la același spital. Șoferul de autobuz, João a declarat presei locale: „Au fost atât de apropiați încât au murit pe același pat de spital. Acesta este unul dintre cele mai mari momente de suferință din viața mea și din viața întregii mele familii”.

Frații au fost înmormântați la cimitirul public Santa Cruz – la doar 24 de ore distanță. Primarul Paulo César a declarat trei zile de doliu oficial în oraș.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191