Doi tineri polițişti din Ploieşti au salvat un bărbat care plănuia să se sinucidă în maşină

Doi tineri polițişti din Ploieşti au salvat un bărbat care plănuia să se sinucidă în maşină

Interventie contracronometru, in Ploiesti, marti noapte! Doi politisti au reusit sa il salveze pe barbatul care si-a anuntat sotia ca intentioneaza sa se sinucida si care a plecat, ulterior, cu masina, fara sa ofere detalii privind locatia.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Speriata, femeia a sunat la 112, iar un ehipaj aflat in patrulare, a reusit sa il depisteze pe barbat pe o strada din Ploiesti, in timp ce stationa cu motorul pornit.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ce detalii au furnizat reprezentantii IJP Prahova:

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

*O intervenție realizată cu succes*

Marți spre miercuri, trecut de ora 1.00, dispeceratul Poliției municipiului Ploiești a fost alarmat de către o femeie care a reușit sa spună decât că soțul său a plecat cu mașina personală cu intenția de a se sinucide.

Ca în toate intervențiile, de la momentul apelului, pentru colegii care intervin, începe numărătoarea inversă.

Alexandra și Alexandru, aflați în patrulare au avut un singur gând, acela de a-i aduce vești bune femeii de la capătul telefonului.

Lucrurile au fost în avantajul colegilor noștri care au găsit, cu operativitate, mașina și conducătorul acesteia, parcată, cu motorul pornit, într-o zonă mai puțin vizibilă.

Șocul celor doi polițiști a fost acela că bărbatul își confecționase o adevărată instalație artizanală în scopul de a-și lua viața.

Câteva secunde dacă mai întârziau, ar fi putut fi prea târziu pentru bărbat.

Ne bucurăm că azi, el este bine datorită celor doi tineri polițiști.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191