Dosar DNA facut „pe genunchi”, spulberat de Inalta Curte: „Fapta nu exista!”

Dosar DNA facut „pe genunchi”, spulberat de Inalta Curte: „Fapta nu exista!”

Deputatul PNL Corneliu-Mugurel Cozmanciuc a fost achitat definitiv miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, într-un dosar în care era acuzat de DNA că ar fi cerut de la un om de afaceri suma de 500.000 lei pentru a interveni pe lângă ministrul Mediului în vederea numirii unei persoane în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române”, informează Agerpres.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins apelul DNA şi a menţinut decizia de achitare aplicată în mai 2022 de un complet de trei judecători de la aceeaşi instanţă.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În acelaşi dosar, au fost achitaţi Vlad Marcoci (fost deputat PSD şi fost director la Administraţia Bazinală de Apă Siret) şi omul de afaceri Sorin Emanoil Ciufudean, ambii trimişi în judecată pentru cumpărare, respectiv instigare la cumpărare de influenţă.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Motivul invocat de judecători pentru achitarea celor trei este că „fapta nu există”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191