Doua minore din Ploiesti au cheltuit 1400 de lei de pe un card gasit pe strada

Doua minore din Ploiesti au cheltuit 1400 de lei de pe un card gasit pe strada

Două minore în vârstă de 15 ani, bănuite de efectuarea mai multor operațiuni financiare cu ajutorul unui card bancar găsit pe o stradă din municipiu, sunt cercetate acum de politisti. Asta dupa ce acum cateva zile un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ploiești a sesizat polițiștii cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi efectuat 14 plăti la mai multe unități comerciale de pe raza municipiului, cu ajutorul cardului său bancar pe care l-a pierdut.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 1.400 de lei.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În urma cercetărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate ca fiind două minore în vârstă de 15 ani, din Ploiești, care ar fi găsit cardul bancar pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191