Dublu upgrade la CSM Petrolul

Dublu upgrade la CSM Petrolul

Echipa de baschet masculin CSM Petrolul a avut parte de un dublu upgrade în această vară. Antrenorul principal Mihai Popa se bazează pe partea de scouting pe sprijinul lui Nemanja Tomic. În vârstă de 35 de ani, tehnicianul sârb are experienţa unui sezon petrecut în celebra academie a celor de la Partizan Belgrad şi a altor trei sezoane petrecute în aceleaşi poziţii la Borac Banja Luka (2020-2023), cu care a fost vicecampion al primei ligi din Bosnia şi Herţegovina (2020-2021 şi 2022-2023) şi semifinalist al ABA League 2 (2021-2022). Pe lângă rolul de scouter, Nemanja se va ocupa şi de partea de dezvoltare şi individualizare a celor mai promiţători juniori ai clubului, organizaţi pe grupe de performanţă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Totodată, staff-ul „galben-albaştrilor” a fost completat cu kinetoterapeutul Iulian Samoilă. Drept urmare, pentru sezonul 2023-2024, staff-ul complet al echipei ploieștene arată astfel: Mihai Popa – antrenor principal; Ionuţ Ivan – antrenor secund; Nemanja Tomic – scouter; Robert Munteanu – preparator fizic; Marian Angelian – antrenor asistent; Dennis Negoiţă – maseur; Iulian Samoilă – kinetoterapeut.

Un upgrade s-a produs și la nivelul juniorilor. Doi dintre jucătorii importanţi ai generaţiei 2007 din baschetul românesc, Petru Voiculescu şi Tudor Pîrvu, au venit la CSM Petrolul Ploieşti, atraşi de oportunitatea de a face pasul spre Liga Naţională! Debutul oficial al echipei în galben și albastru va fi în weekendul 15-17 septembrie, la Craiova, acolo unde va participa, alături de formaţia gazdă şi de SCM Timişoara la primul tur al Cupei României, Grupa D. În campionat, CSM-ul va juca în prima etapă la Piteşti, pe 23 septembrie, iar în Sala Olimpia o săptămână mai târziu, cu Athletic Constanţa.Sursa foto:csmploiesti.ro

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191