El este băiețelul lovit de două maşini, pe strada Cameliei, din Ploieşti. Mama copilului are nevoie de sprijin financiar pentru a acoperi cheltuielile de judecată şi tratamentul

El este băiețelul lovit de două maşini, pe strada Cameliei, din Ploieşti. Mama copilului are nevoie de sprijin financiar pentru a acoperi cheltuielile de judecată şi tratamentul

Baietelul lovit pe trecerea pentru pietoni, pe strada Cameliei din municipiu, se afla in continuare internat, iar costurile tratamentului sunt doar partial asigurate.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

In plus, mama copilului face eforturi financiare supraomenesti pentru a chema in judecata soferul vinovat, iar cheltuielile cu avocatii nu sunt deloc neglijabile.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

O prietena a Anei, mama baietelului ranit in accident, a lansat un apel public in speranta ca vor exista persoane dornice sa fie alaturi familiei in momentele grele pe care le traverseaza.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Băiețelul unei prietene a fost lovit recent de două masini (lovit de una si proiectat in cealaltă). Ana este o mamă singură, cu doi copii si doar o mama stie ce înseamnă sa stai cu sufletul la gură lângă copilul bolnav.
Este prima oară când fac o astfel de postare însă, durerea suflețelului de 10 ani a trecut prin poză si a ajuns la mine.
Nici nu vreau sa ma gândesc ce poti simți ca mamă cand îți vezi copilul legat de o targă, în timp ce țipă de durere, nu poate dormi, nu poate mânca din cauza loviturilor, iar tu nu poți face nimic.
Ana are nevoie acum de susținere, și morală, dar mai ales financiară ca sa treacă mai ușor și bine peste acest hop din viața lor.
Medicii au spus ca copilul se va recupera, însă acum au nevoie de mai multe controale medicale, cheltuieli cu avocatul și de acoperirea mai multor nevoi pe care le presupune această perioadă.
Daca vreți si puteti ajuta, numărul de Revolut al Anei este (0799) 633 393 (Ana Rădulescu)”, a scris prietena Anei Radulescu, pe Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191