„Este monstruos, nu a rămas nimic din noi!” Acuzaţii grave făcute de părinţii Sharei, adolescenta găsită moartă în casa unui tânăr din Neamţ

„Este monstruos, nu a rămas nimic din noi!” Acuzaţii grave făcute de părinţii Sharei, adolescenta găsită moartă în casa unui tânăr din Neamţ

Mama Sharei: Mă rog la Dumnezeu să se deschidă cerurile şi să facă dreptate pentru copilul meu! 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Sunt cuvintele sfâşietoare ale unei mame care nu îşi va mai ţine niciodată fata în braţe. A trecut o săptămână de când Sara, eleva eminentă din Bucureşti, a sfârşit brusc în casa lui Mateo. Un băiat de 19 ani din Piatra Neamţ, pe care îl cunoscuse pe internet şi despre care mama ei ştia că vorbesc online de doi ani. Părinţii copilei de 16 ani nu îşi mai găsesc liniştea.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Mama Sharei: Este monstruos. Nu a rămas nimic din noi!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Mama şi tatăl Sarei au trecut astăzi prin audieri maraton. Le-au spus procurorilor tot ce ştiau despre ultimele ore din viaţa Sarei. Timp de aproape opt ore au susţinut că fiica lor a fost drogată şi violată.

Tatăl Sharei: Nu doresc să ajungă nimeni în situaţia noastră. 

Andrei Lazăr, avocat: Ancheta a debutat cu stângul. Poliţia nu a luat o serie de măsuri elementare. Nu a fost considerată nici măcar o moarte suspectă, în condiţiile în care fata a fost găsită drogată şi într-o baltă de sânge.

Andrei Lazăr, avocat: Locul nu a fost sigilat, nu au fost ridicate telefoane.  Acum urmează să se facă percheziţii infortmatice. determinant va fi raportul de necropsie.

Raportul preliminar al legistului a arătat că Sara era drogată când s-a prăbuşit inconştientă în camera iubitului său. O supradoză dintr-un drog extrem de puternic i-a adus sfârşitul adolescentei care venise la Piatra Neamţ pentru un concurs de debate-uri organizat de o asociaţie a elevilor. Iubitul ei şi cei doi dealeri de la care luase drogurile sunt în arest pentru 30 de zile. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191