Etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice, lansată la ora 10.00 / Se pot selecta vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare

Etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice, lansată la ora 10.00 / Se pot selecta vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că, luni, la ora 10.00, porneşte etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice, în care se pot selecta vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, relatează News.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„Începând de azi, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare”, a transmis AFM.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Bugetul celei de-a doua etape este de 15 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face până îăn 23 decembrie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În a treia etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:

400 de lei pentru aparate de aer condiţionat,inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;

400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;

200 de lei de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

AFM precizează că, după finalizarea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc şedinţa Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate.

”După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit. Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediţie şi ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic”, a mai transmis AFM.

Instituţia precizează că, de asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191