Evolutii apreciate pentru baschetul feminin și masculin

Evolutii apreciate pentru baschetul feminin și masculin

Echipa de baschet fete U18 a CSM Ploieşti a reuşit să câştige ambele confruntări, în turneul găzduit pe teren propriu, impunându-se cu 68-49 în disputa cu Politehnica Timişoara, și cu 84-36 în fața celor de la Gloria Arad. Format exclusiv din junioare „U17”, lotul folosit de Loredana Munteanu şi Corina Savu în acest turneu a fost următorul: Andreea Dumitru, Daria Iordăchescu, Andrada Dulhaz, Alexia Apostolache, Alexia Dedu, Natalia Belhamra, Cristina Grigore, Dariana Păuşan, Cătălina Pîrvan, Daria Tănase, Agnes Zane, Karina Munteanu, Olivia Sandu şi Ioana Savu.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

După trei turnee, CSM Ploieşti participând la doar două dintre ele, echipa are un bilanţ de patru victorii şi o singură înfrângere. Turneul cu numărul 4 este programat în perioada 27-29 ianuarie 2023. Colegii de la masculin, grupele U17 si U14, au participat, recent, la „Winter Tournament 2023” de la Belgrad. Trupele ploieștene s-au întors acasă cu un loc 2, la „U17” şi un loc 4, la „U14”. Băieţii au disputat câte patru meciuri cu adversari din spaţiul ex-iugoslav, Bulgaria sau Austria, şi au plusat la capitolul experienţă atât în perspectiva partidelor din competiţia internă, cât şi a turneelor secunde din European Youth Basketball League, programate în luna februarie.

Echipa „U17” a câştigat toate cele trei partide din grupă, decisiv fiind succesul din ultimul meci, obţinut în faţa gazdelor de la OKK Belgrad. În finala cu slovenii de la Jance Ljubljana, CSM Petrolul a cedat cu 60-50, extrem de importantă fiind şi absenţa liderului echipei, Codruţ Dinu. Lotul de jucători ,,sub 17 ani” folosit în turneu a fost următorul: George Angelian, Robert Pătraru, Răzvan Popa, Christos Manthopoulos, David Naum, Andrei Velcea, Rareş Mihalache, Armand Suciu, Codruţ Dinu, Rareş Movileanu, Alexandru Dimov, David Raşoga şi Octavian Toma.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La „U14”, CSM-ul a câştigat cele două partide din grupă, apoi în semifinală au înfruntat Flash Belgrad, meci pe care l-au cedat 60-64, pentru ca, în Finala mică, să fie învinşi cu 70-63 de Vienna United. Lotul de jucători de la „U14” a fost următorul: Vlad Borcan, Ciprian Coniac, Teodor Mihalea, Tudor Mihalcea, Rareş Tudorie, Ştefan Dobre, David Iordăchescu, Darius Coman, Andrei Marcu, David Ilie, Filip Barbu, Alexandru Petre şi Andrei Nicolae. Pe lângă meciurile disputate, componenţii celor două echipe s-au întors de la Belgrad şi cu experienţa prezenţei în tribună la două meciuri din Euroliga Masculină: Steaua Roşie Belgrad – AS Monaco și Partizan Belgrad – Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz. Sursa:csmploiesti.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191