Explozia din Crevedia. Bărbatul care a facut infarct când şi-a văzut soţia în flăcări făcea reclamaţii de 2 ani cu privire la staţia GPL. „Mirosea rău de fiecare dată”

Explozia din Crevedia. Bărbatul care a facut infarct când şi-a văzut soţia în flăcări făcea reclamaţii de 2 ani cu privire la staţia GPL. „Mirosea rău de fiecare dată”

Explozia din Crevedia. Florica şi Lică sunt cei doi soţi pe care deflagraţia i-a surprins în locuinţă. Locuiau lângă o bombă cu ceas, peste drum de staţia GPL.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Drama celor doi soţi morţi în urma exploziei din Crevedia

Femeia a simţit miros de gaz şi şi-a sunat băiatul. În timp ce vorbea la telefon, a deschis uşa. A apucat să-i spună că miroase ciudat şi vede ceva, ca nişte aburi. Conversaţia s-a întrerupt brusc. Florica a fost nimicită de foc în faţa soţului ei.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Pentru Lică, soţul Floricăi, şocul a fost mult prea puternic. Bărbatului i-a cedat inima. „Nu era ars. Deci acolo a decedat din cauza infarctului”, a declarat Raed Arafat, şeful DSU. Imediat după explozii, cunoscuţilor nu le venea să creadă că tragedia i-a lovit pe amândoi atât de crunt. „Am auzit despre o rudă. Dar sper să nu. De-a soțului. În imprejurimi are „, povesteşte o femeie.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Florica a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Avea aproape tot corpul mistuit de foc. Şansele de salvare erau minime. Corpul femeii a cedat în cursul zilei de ieri. 

Lică şi Florica locuiau lângă o bombă cu ceas

După moartea celor doi soţi au ieşit la iveală informaţii care sunt dovada că indiferenţa a fost de fapt cea care i-a ucis. Potrivit Europa Liberă, bărbatul ar fi început să facă reclamaţii încă de acum doi ani, de când staţia GPL a devenit depozit. Pentru că locuiau foarte aproape, atât cei doi soţi, cât şi vecinii lor trebuiau să îndure în fiecare zi mirosul de gaze. 

„Mirosea rău de fiecare dată când transferau gaz dintr-o cisternă în alta. Noi asta știam că fac. Era o incintă de vreo 50 de metri pătrați, intrau acolo cisternele și transferau gaz de la una la alta”, a povestit pentru Europa Liberă unul dintre vecinii celor doi soţi care şi-au găsit sfârşitul în urma exploziilor. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191