Femeia din Popeşti Leordeni, omorâtă de un şofer beat şi drogat, ieşise la poartă să primească un tort de ziua ei. Nicoleta ar fi simţit că sfârşitul îi e aproape

Femeia din Popeşti Leordeni, omorâtă de un şofer beat şi drogat, ieşise la poartă să primească un tort de ziua ei. Nicoleta ar fi simţit că sfârşitul îi e aproape

Bărbat: A ajuns ţara noastră vai de mama ei!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Ora 12 şi câteva minute. În timp ce premierul anunţă măsuri drastice pentru şoferii drogaţi, un individ băut şi sub influenţa stupefiantelor ucide un om nevinovat. Intră cu maşina într-un grup de trei persoane de pe marginea şoselei în Popeşti-Leordeni. Nicoleta nu a avut nicio şansă.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Cosmina Balint, reporter Observator: Femeia în vârstă de 56 de ani ieşise la poartă, spun apropiaţii, să primească un tort pentru aniversarea de ziua ei. A vrut să-l pună în portbagajul maşinii însă nu a mai apucat. În urma impactului, a fost strivită de două maşini şi a căzut la pământ.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Vecină: A fost bubuitură mare de tot! Trei maşini dintr-o dată făcute praf. Şoferul a trecut pe lângă mine cu un prosop plin de sânge şi spunea la toată lumea că e băut!

Bărbat: Când a coborât din maşină, a tăiat-o, a luat-o pe prima stradă la stânga. Nu spunea decât atât: am băut foarte mult, am băut foarte mult!

Individul de 59 de ani avea o alcoolemie enormă: 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Drug-testul a arătat că ar fi consumat şi substanțe psihoactive. Potrivit unor surse, ar fi ieşit pozitiv la amfetamină.

Femeie: În loc să frâneze, a accelerat! Şi atunci a intrat.

Martor: El venise aici la cămin să îi aducă mâncare mamei lui. În momentul în care am ajuns eu aici, la câteva minute de accident, el stătea nepăsător. Deci era atât de drogat şi vai de capul lui că nici măcar nu realiza că a omorât un om. Zice eu plec şi voia să plece. Efectiv şi au venit mai mulţi oameni aici şi nu l-au lăsat să plece. Nici nu a putut că îi curgea sânge

Ca într-un scenariu sumbru, spun prietenii, Nicoleta ar fi simţit că sfârşitul îi e aproape. Lucra la spitalul Bagdasar Arseni şi, în ultimul an, trăia fiecare cipă ca şi cum ar fi fost ultima.

Vecină: A luat-o cu tortul în braţe. Era un copil nemaipomenit. Era de-o seamă cu băiatul meu, au copilărit aici. Are trei băieţi, ca trei brazi, doi gemeni şi băiatul mare.

În impactul devastator a mai fost rănită şi o femeie de 51 de ani. Din fericire, rănile nu-i pun în pericol viaţa. Şoferul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191