Femeie filmată când naște pe trotuar, chiar în fața Spitalului din Urziceni. Martorii fac acuzații înfiorătoare: „Cum este posibil aşa ceva?”

Femeie filmată când naște pe trotuar, chiar în fața Spitalului din Urziceni. Martorii fac acuzații înfiorătoare: „Cum este posibil aşa ceva?”

Imagini cu o femeie care naşte pe trotuar, în faţa Spitalului Urziceni, au fost publicate luni pe Facebook, fiind distribuite de sute de persoane. Femeia nu ar fi fost primită în unitatea medicală din lipsă de locuri.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„În ce lume trăim!!!! ROMÂNIA lucrului bine făcut! Cum este posibil aşa ceva!!! Femeia asta naşte în faţă Spitalului URZICENI”, a scris, luni, pe Facebook, un bărbat care publica imagini în care se vede o femeie, întinsă pe caldarâm, în timp ce naşte, fiind asistată de două cadre medicale.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Întins pe trotuar, pe o pânză albastră, probabil sterilă, se vede şi un nou-născut, curăţat de către cadrele medicale cu ceea ce par a fi şerveţele. La un moment dat se aude plânsul copilului. „Gata, bravo! Gata”, se aude vocea unei femei. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Bărbatul care a publicat imaginile susţine că femeia nu a fost primită în spital pe motiv că nu au locuri şi că a venit prea târziu.

„A fost dată afară din spital şi a născut în faţă spitalului pe trotuar! Groaznic!!!”, a mai scris bărbatul.

Postarea acestuia a fost deja distribuită de peste de ori, iar sute de persoane au cerut intervenţia autorităţilor, fiind invocat Ministerul Sănătăţii, dar şi ministrul Alexandru Rafila.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191