Femeie găsită moartă într-un Audi, într-o parcare din Focșani. Tânăra de 32 de ani era dată dispărută de soțul ei de mai multe zile

Femeie găsită moartă într-un Audi, într-o parcare din Focșani. Tânăra de 32 de ani era dată dispărută de soțul ei de mai multe zile

Omul a făcut plângere la poliție că soția sa a plecat de acasă și nu a mai revenit. Tânăra a fost găsită în cartierul Sud Focșani, zona parcare Mausoleul Eroilor, în apropierea Pensiunii ”Coroana de Aur”, într-un Audi negru.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. „La ora Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconștientă găsită într-o mașină în Focș solicitare s-a deplasat un echipaj Saj de urgență tip C2 cu medic și a identificat o persoană de sex feminin in vârstă de 32 ani decedată, fără indicație de a fost preluat de  echipa medico- legală”.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. „Polițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focsani desfășoară cercetări la fata locului cu privire la un caz de deces, sesizat astăzi, , ora , prin apel 112.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani a  găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta  urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, in vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, in cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Adrian Obreja.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191