Fetița româncă în vârstă de doi anișori, dispărută în Germania, a fost găsită moartă: „Cadavrul era întins în apă”

Fetița româncă în vârstă de doi anișori, dispărută în Germania, a fost găsită moartă: „Cadavrul era întins în apă”

Fetița româncă în vârstă de doi anișori, dispărută în Germania, a fost găsită moartă. Trupul neînsuflețit al micuței a fost găsit într-un râu. Iată ce au transmis polițiștii despre acest caz!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Fetița româncă de doi anișori, dispărută în Germania, a fost găsită moartă

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Melissa Fluss a dispărut din casa părinților săi din Bingen, Suabia, purtând doar o pijama. Sute de servicii de urgență au căutat-o timp de mai multe zile. În căutarea ei au intervenit elicoptere, drone, scafandri și echipe de câini. În urma căutărilor, în cursul zilei de ieri, trupul neînsuflețit al micuței în vârstă de doi ani a fost găsit.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Marți dimineață, scafandrii poliției s-au aventurat din nou în Lauchert din Bingen, Suabia, unde apa era înghețată. Brusc, unul dintre scafandri a strigat că a găsit-o. El s-a întors la mal cu fetița decedată. Ulterior, a sosit confirmarea tragică, aceea că era vorba despre fetița româncă dispărută duminică seara.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În aceste momente, familia Melissei Fluss beneficiază de sprijinul echipei de intervenție în situații de criză, conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al poliției.

Micuța a dispărut de acasă duminică

Fetița în vârstă de doi ani a dispărut din casa părinților ei duminică după-amiază, pe data de 17 decembrie, într-un moment neobservat de părinții ei, fiind îmbrăcată doar într-o pijama. Locuința ei se află în imediata apropiere a râului.

Primarul din Bingen, Jochen Fetzer, a transmis că râul a fost afectat de inundații. Câinii poliției au identificat luni o urmă care a condus către râu, însă abia marți a fost confirmată identitatea micuței.

Poliția orașului a spus că nu există indicii care să ducă la o crimă. Cu toate acestea, investigațiile continuă în cazul micuței.

După ce Melissa Fluss a fost găsită decedată, primarul a transmis că orașul este trist și a menționat faptul că „Toată lumea își pleacă capul”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191