Filmul crimei oribile din Mangalia. O tânără de 18 ani, ucisă în chinuri de cea mai bună prietenă. Bărbatul care i-a găsit trupul, în stare de şoc: „M-a apucat plânsul”

Filmul crimei oribile din Mangalia. O tânără de 18 ani, ucisă în chinuri de cea mai bună prietenă. Bărbatul care i-a găsit trupul, în stare de şoc: „M-a apucat plânsul”

Trupul tinerei, zdrobit în bătaie, a fost găsit puţin după ora 5 dimineaţa, de un bărbat care traversa parcul Tosca, din Mangalia. Poliţiştii au aflat că este din Vaslui, iar principala suspectă este cea mai bună prietenă a ei, o fată de 18 ani. S-ar fi certat din cauza unui bărbat şi s-a ajuns la crimă. Trupul a fost cărat într-un geamantan până în locul în care a fost aruncat. „Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. Era chircită, în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo”, a declarat Emil, pescarul care a găsit trupul fetei.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Bărbatul a strigat îngrozit după ajutor, iar cei care au venit să vadă ce se întâmplă au sunat la 112. „Când au venit legiştii au constatat că era moartă de cinci ore. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât”, a declarat Emil, pescarul care a găsit trupul fetei. Pe lângă lovituri, fata avea şi o tăietură la gât. În parc nu au fost găsite urme de sânge, semn că a fost ucisă în altă parte. Banca sub care a fost găsit cadavrul fetei se află în apropierea unui complex sportiv, sunt mai multe blocuri în zonă, un loc de joacă pentru copii, dar şi la foarte mică distanţă de camerele de supraveghere care ar fi surprins în această dimineaţă mai multe persoane cu cagule.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Poliţiştii care au analizat imaginile spun că este vorba despre doi indivizi care şi-au acoperit faţa şi cu cagule şi cu gluga de la hanorac. Pentru criminalişti, violenţa extremă care a dus la moartea tinerei este un indiciu. „Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu. De multe ori chestia asta o face cineva care e cunoscut de victimă”, a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist. Vestea crimei s-a răspândit ca o undă de şoc în oraşul-staţiune Mangalia. Localnicii au venit cu lumânări la locul în care trupul a fost găsit.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Stau din ’85 aici, dar n-am auzit niciodată să fie un eveniment atât de grav”, spune un localnic. „E un oraş foarte liniştit. Dar ce s-a întâ Acum vine atâta lume pe Unde or fi găsit copila Nu ştiu”, spune un alt localnic. Anchetatorii încearcă acum să stabilească cine a fost complicele. Victima şi suspecta era cameriste şi lucrau împreună, într-un hotel din Saturn, pe durata verii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191