Filmul tragediei din Arad, unde un tânăr medic a murit decapitat de un cablu în timp ce se plimba cu skijet-ul pe un lac

Filmul tragediei din Arad, unde un tânăr medic a murit decapitat de un cablu în timp ce se plimba cu skijet-ul pe un lac

Tânărul de 29 de ani era de profesie medic şi avea toată viaţa înainte.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ieşise să se distreze cu schijetul, alături de prietena sa, fără să ţină cont că lacul nu era amenajat pentru plimbări cu astfel de ambarcaţiuni. în timp ce se plimbau în viteză pe apă, s-au creat valuri, moment în care un cablu s-a desprins de pe un ponton. Tânărul nu a observat pericolul şi a traversat chiar prin dreptul acestuia.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Claudia Luga, IPJ Arad: În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită uşor, la prima vedere, fiind transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Tragedia ridică anumite semne de întrebare.

Semne de întrebare după tragedie. Tinerii ar fi intrat cu schijetul în urma unei înţelegeri cu paznicul

Din primele informaţii reiese faptul că lacul creat artificial ar aparţine unei societăţi, iar cei doi tineri ar fi intrat cu schijetul în urma unei înţelegeri cu paznicul. 

Dab Codrean, primar Zăbrani: Nu cred că tinerii aveau permisiunea de a intra, pentru că nu este amenajată pentru aşa ceva. Este o excvaţie, pe un teren privat.  Cu siguranţă nu cred că aveau permisiune de a intra, din partea conducerii societăţii. 

Între timp, se caut vinovaţii. 

Claudia Luga, IPJ Arad: Se continuă cercetările într-un dosar penal de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzei producerii accidentului şi luarea măsurilor de urmare. 

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191