Finala Insula Iubirii, sezonul 7. Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu. Revederea s-a lăsat cu mari emoții: „A fost un gest frumos” / VIDEO

Finala Insula Iubirii, sezonul 7. Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu. Revederea s-a lăsat cu mari emoții: „A fost un gest frumos” / VIDEO

Ultima ediție de la Insula Iubirii a adus o cerere în căsătorie. Bogdan Cîrlan i-a pus marea întrebare Claudiei Florescu, iar cei doi au plecat mai uniți din Thailanda. La trei luni de la acest moment, cei doi au decis să se despartă, concurenta spunând că iubitul ei nu a făcut ceea ce îi promisese.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Bogdan Cîrlan a decis să o ceară în căsătorie pe Claudia Florescu în ultima ediție de la Insula Iubirii. Cei doi păreau că sunt mai fericiți ca niciodată, dar nu a durat mult până când au decis să se despartă.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu

Bogdan Cîrlan a venit în fața iubitei sale cu un buchet de trandafiri și cu inelul, spunând că a realizat cât de mult i-a lipsit iubita lui.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Știi că eu îmi doresc să avem o familie împreună, nu mai vorbesc despre asta și îmi doresc să fii familia mea (…) Vrei să fii soția mea?”, a spus Bogdan Cîrlan.

Claudia Florescu a fost surprinsă de gestul concurentului, mărturisind că și-a dat seama cât de puternică a devenit relația lor.

„A fost un gest frumos, simțit din plin și n-aș fi putut să nu accept. Împreună și aproape căsătoriți, dar cu mai multe certitudini, mult mai uniți și mai deciși pe noi ca persoană și pe relația noastră”, a mărturisit Claudia Florescu.

Cei doi s-au despărțit la trei luni de când au plecat din Thailanda

Claudia Florescu a mărturisit că ea a fost cea care a pus punct relației, pentru că, în opinia ei, Bogdan Cîrlan nu și-a dorit să facă mai mult pentru ea. Concurenta a mărturisit că i-a explicat de mai multe ori ce își dorește, dar Bogdan Cîrlan nu a luat în considerare ceea ce ea își dorea.

„Lucrurile au luat o întorsătură. La distanță de vreo trei luni, am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta nu mi-a plăcut. I-am spus că, chiar dacă greșești, fă un pas mai mult decât poți, să vezi ce este. I-am spus și la bonfire-ul final. Nu îmi doresc vorbele lui, îmi doresc să îmi demonstreze fapte și el a spus să îi dau timp și să îi demonstrez”, a spus Claudia Florescu, la Insula Iubirii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191