Florin Busuioc are trei copii. Ce vârste au și cum arată băiatul și fetele actorului

Florin Busuioc are trei copii. Ce vârste au și cum arată băiatul și fetele actorului

Florin Busuioc nu are nevoie de prea multe prezentări! Busu, așa cum i se mai spune, este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi. Deși este o figură cunoscută și apare des în lumina reflectoarelor, viața personală a ținut-o departe de ochii curioșilor. Puțini știu că actorul are trei copii din două căsnicii. Ce vârste au și cum arată băiatul și fetele acestuia.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Florin Busuioc sau Busu, așa cum este cunoscut, s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. A debutat în televiziune în anul 1992, cu un rol principal într-un film pentru copii: „Brutus”. A devenit apoi prezentator al emisiunii „Tip Top Minitop”, urmând ca în 1996 să prezinte emisiunea „Dăruiești și câștigi”. În urmă cu mai bine de un deceniu, în 2010, Florin Busuioc a fost numit „cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa” de către Societatea Europeană de Meteorologie.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Florin Busuioc are trei copii

Nu mai e un secret pentru nimeni fapul că Florin Busuoic poate fi văzut în fiecare zi pe micul ecran. Cu toate astea, există o mulțime de persoane care cunosc foarte puține lucruri despre viața personală a îndrăgitului actor și prezentator de la meteo. Întotdeauna Busu și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Florin Busuioc are trei copii: două fete și un băiat. A fost căsătorit de două ori, prima dată cu Marieta Busuioc, care era cadru medical în Târgu Mureș. Din povestea lor de dragoste a venit pe lume fiul său, care îi poartă numele: Florin Busuioc Băiatul s-a născut în anul 1991, dar se pare că nu a avut niciodată o legătură prea apropiată cu părintele său, iar actorul a evitat să vorbească de fiecare dată despre prima sa căsnicie și despre relația cu fiul său care acum este bărbat.

După divorțul de prima soție, Florin Busuoic și-a găsit liniștea în brațele Lilianei, cea care i-a dăruit două fete.

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor și am plecat din școală. N-am putut continua și m-am cărat, ca să zic așa.

Noi am avut o poveste din două bucăți cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi și ne-am despărțit o vreme.”, spunea Busu despre povestea de dragoste dintre el și mama fetelor sale.

Natalie Busuioc, fiica cea mare, are o relație cu un comediant celebru

Natalie, fiica cea mare a lui Florin Busuioc trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un cunoscut comediant. Este vorba despre Teo Ioniță, tânărul care a făcut parte din echipa lui Cătălin Bordea în emisiunea „România are Roast”, difuzată pe Antena 1.

Chiar iubitul tinerei ar fi confirmat relația amoroasă cu aceasta în timpul unui spectacol de stand-up, când a vorbit despre iubita lui și tatăl ei celebru.

„Hai să vă zic de gagică-mea! Gagică-mea e o femeie foarte mișto. Are ce n-am avut eu niciodată. Și anume, un tată! Are un tată care o susține în tot ceea ce face. Tatăl ei e Florin Busuioc, Busu de la Meteo. Și e pe bune asta. Și se vede în tot ceea ce face: E o fată devreme acasă, instabilă ca vremea și, de fiecare dată când mă cert cu ea, plouă afară. Cred că vorbește cu tac-su: «Tată, dă-le ploaie la săraci!». Și tăticu le dă, imediat bagă ciclonul. Tot fiind cu gagică-mea, am început să dezvolt o relație și cu taică-su. Am început să fim prieteni”.Citeşte întreaga ştire: Cu cine este într-o relație Natalie, fiica lui Florin Busuioc. Iubitul ei e un cunoscut comediant: „Am început să fim prieteni”, ar fi spus tânărul în timpul show-ului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191