Folia pe geamurile mașinii nu este interzisă! Se poate aplica chiar și pe geamurile din față, însă în anumite condiţii

Folia pe geamurile mașinii nu este interzisă! Se poate aplica chiar și pe geamurile din față, însă în anumite condiţii

Mulți șoferi români cred că aplicarea foliei pe geamurile mașinii este complet interzisă. Greșit! Folia poate fi aplicată chiar și pe geamurile din față, respectând însă câteva condiții.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Într-un videoclip postat pe Facebook, MAI a explicat care sunt condițiile care trebuie respectate în momentul aplicării foliei pe geamurile autovehiculului.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

„Pe geamurile laterale din față, după aplicarea foliilor, transparența acestora trebuie să fie de cel puțin 70%.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Poți folosi o folie mai închisă la culoare pe geamurile laterale din spate și pe lunetă cu condiția să fie omologată și aplicată într-un atelier autorizat R.A.R.

După aplicarea foliei, atelierul este obligat să-ți elibereze o declarație de conformitate și certificatul de garanție. Doar cu aceste documente poți dovedi că foliile sunt omologate.

Nu ai voie să pui folie pe parbrizul autovehiculului pentru că nicio folie nu a fost certificată pentru a fi aplicată pe parbriz”, este explicat în videoclip.

Atenție! Șoferii care nu respectă regulile riscă amenzi usturătoare! Mai exact, sume de până la 2.900 de lei, dar și reținerea certificatului de înmatriculare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191