Fostă concurentă de la Insula Iubirii, mamă pentru a doua oară. Ce nume au ales pentru copil ea și partenerul. Prima imagine cu bebelușul / FOTO

Fostă concurentă de la Insula Iubirii, mamă pentru a doua oară. Ce nume au ales pentru copil ea și partenerul. Prima imagine cu bebelușul / FOTO

Încă un bebeluș în familia Insula Iubirii! O fostă concurentă a devenit mamă pentru a doua oară și a postat primele imagini cu bebelușul, care a venit pe lume în urmă cu câteva săptămâni. Ea și partenerul radiază de fericire.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Medana de la Insula Iubirii, căci despre ea este vorba, a devenit mamă pentru a doua oară. După ce și-au testat relația în Thailanda și părea că nu vor da uitării prea curând ce s-a întâmplat, cei doi și-au continuat povestea de dragoste, iar în prezent sunt mai fericiți ca niciodată.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Fosta concurentă a devenit mamă pentru a doua oară. Medana a adus pe lume un băiețel

Medana și Robert au format unul dintre cuplurile controversate de la Insula Iubirii sezonul 2, iar la final concurentul și-a cerut în căsătorie partenera, care, la acel moment, a refuzat. Mai apoi, cei doi au decis să își acorde o nouă șansă așa că s-au căsătorit. Mai apoi, a venit pe lume fiul lor, Erick.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

În urmă cu câteva luni, familia lor s-a mărit, după ce s-a născut Rayan, cel de-al doilea bebeluș al cuplului. Medana spune că deși își dorea un al doilea copil, avea totuși câteva temeri, pe care le-a învins, atunci când a aflat că urmează să devină mamă din nou.

„Când toată lumea mă întreba de-al 2 copil mereu găseam scuze și ziceam că nu sunt pregătită încă să îl fac. După 6 ani mi-l doream, îmi era dor de un bebe cu parfumul lui specific, voiam să profit așa cum nu am făcut-o cu Erick cât a fost mic, dar cu toate astea până să îl văd nascându-se pe bebe, încă teama că o să fiu mama de 2 mă speria pentru că na, egoismul e mai mare uneori?”, a spus Medana, pe Instagram.

Cum este Robert în rolul de tătic pentru a doua oară

Rayan a venit pe lume în luna iulie, iar în același mesaj postat pe Instagram Medana spunea că și Robert este încântat de rolul de tătic pentru a doua oară. Fosta concurentă mărturisea că deși mai are un fiu, nimic nu se compară cu experiența trăită de când a aflat de venirea pe lume a lui Rayan.

„Doamne … am momente când plâng lângă el, lângă amândoi copiii… și realizez că, nimic nu ne poate face mai împliniți și mai plini în suflet decât ei. În seara asta, eu cu Robi îi pregăteam de somn, fiecare cu câte 1 copil în brațe, râdeam amândoi și ziceam “ce fain e cu 2”! Suntem așa de obosiți, dar atât de împliniți”, a mai spus fosta concurentă, pe Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191