Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, însărcinată pentru prima dată. A dat vestea cea mare de ziua de nume a logodnicului ei / FOTO

Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, însărcinată pentru prima dată. A dat vestea cea mare de ziua de nume a logodnicului ei / FOTO

O fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu trăiește momente unice, după ce a aflat că familia urmează să se mărească. Este însărcinată pentru prima dată și a împărtășit vestea cu fanii de ziua de nume a logodnicului ei. Primele imagini cu burtica de gravidă.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Părea că și-a găsit fericirea în casa Mireasă pentru fiul meu, dar nu a durat până când ea și iubitul de la acea vreme să decidă că le este mai bine împreună. Carmen Petcu, fostă concurentă a emisiunii matrimoniale din sezonul 4, căci despre ea este vorba, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a aflat că urmează să devină mamă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu este însărcinată pentru prima dată

Carmen Petcu a participat la Mireasă pentru fiul meu, sezonul 4, unde avea să îl cunoască pe Dănuț Bratu, cel cu care a și format un cuplu pe când era în competiție. Ulterior, după ce competiția s-a terminat, au decis să se despartă. De câțiva ani, Carmen Petcu are o altă relație și urmează să își facă iubitul tată pentru prima dată.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Pe Facebook, a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Ziua în care ea și actualul partener, Ionatan, au ales să dezvăluie că vor deveni părinți nu este întâmplătoare. Cei doi au postat imaginile pe Facebook pe 7 ianuarie, de ziua de nume a bărbatului, și, evident, cel mai de preț cadou este bebelușul al cărui sex cei doi nu l-au anunțat încă.

Carmen Petcu și iubitul ei sunt logodiți de mai mulți ani

După despărțirea de Dănuț Bratu, nu a durat mult până când Carmen Petcu și-a găsit fericirea. Ionatan este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar în urmă cu ceva timp, cei doi au decis să mai facă un pas important în relație, căci s-au logodit și par că le este mai bine ca niciodată împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191