”Fosta mea soție, m-a părăsit că nu aveam bani”. Cine e femeia care a urcat pe scenă alături de Liviu Vârciu în timpul concertului / VIDEO

”Fosta mea soție, m-a părăsit că nu aveam bani”. Cine e femeia care a urcat pe scenă alături de Liviu Vârciu în timpul concertului / VIDEO

Liviu Vârciu a surprins din nou! Artistul a revenit pe scenă, după mulți ani, iar fanii au avut parte de o surpriză de proporții! Așa cum a obișnuit din totdeauna, Liviu Vârciu a fost sincer și transparent, iar glumele inspirate din viața reală au stârnit râsetele tuturor! Iată cine a urcat pe scenă, alături de el.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Artistul le-a făcut o surpriză fanilor și a creat un moment nostalgic la un eveniment, unde a urcat pe scenă și a cântat melodii cunoscute. Însă, concertul său s-a transformat într-unul memorabil, când pe scenă a urcat o femeie.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Liviu Vârciu a primit-o, chiar dacă i-a spus câteva lucruri cu care a surprins publicul. Așa cum îș știe lumea, a fost sincer și nu s-a dat înapoi de la declarații controversate.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cine a urcat pe scenă, alături de Liviu Vârciu

Fanii știu că prin inima lui au trecut multe femei cunoscute, care i-au fost cândva partenere. Însă, de această dată nu este vorba despre vreo fostă cucerire, ci despre Doinița Oancea! Actrița a urcat pe scenă în timp ce Liviu Vârciu cânta o melodie cunoscută, cu care a făcut furori în urmă cu mulți ani la petreceri.

Prezentatorul TV a profitat de moment și a făcut o glumă, spunând că fosta lui soție l-a părăsit pentru că nu avea bani. După ce Doinița Oancea a urcat pe scenă, acesta i-a pupat mâna, iar după câteva secunde ea a plecat. Liviu Vârciu și-a continuat glumele la microfon, în fața mulțimii care îl privea și dansa.

Prezentatorul TV nu doarme în același pat cu iubita lui

Liviu Vârciu are o relație de câțiva ani cu Anda Călin, iar cei doi au împreună doi copii. Ei bine, prezentatorul TV a făcut câteva dezvăluiri despre cum decurge relația celor doi și a spus că nu dorm în același pat. Acest lucru nu se întâmplă pentru că nu își doresc, ci pentru că iubita lui doarme cu cei mici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191