Fratele lui Tzanca Uraganu, saltat de mascati! Percheziții în Ploiești, la persoane care spuneau că sunt preoți și pot rezolva diverse probleme contra unor sume de bani

Fratele lui Tzanca Uraganu, saltat de mascati! Percheziții în Ploiești, la persoane care spuneau că sunt preoți și pot rezolva diverse probleme contra unor sume de bani

Trei percheziții domiciliare au loc marți dimineață, în Ploiești, la persoane suspecte de înșelăciune, transmit autoritățile. Conform procurorilor, bărbații spuneau că sunt preoți și pot rezolva diverse probleme. În schimbul serviciilor, falșii preoți cereau sume de bani, prejudiciul calculat de procurori ajungând la 80.000 de lei.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

UPDATE 10:43 În dosar este vizat și fratele manelistului Tzancă Uraganu conform surselor G4Media.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Comunicatul Poliției

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme.

Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii.

Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acțiune participă și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191