Furtună pe litoral. Momentul în care turiştii luat-o la fugă de pe plajă, la Eforie Nord

Furtună pe litoral. Momentul în care turiştii luat-o la fugă de pe plajă, la Eforie Nord

Zeci de mii de turişti au luat cu asalt litoralul românesc în aceste zile, bucurându-se din plin de perioada vacanţei de vară. Turiştii au trecut cu vederea faptul că, măcar parţial, preţurile sunt mai ridicate decât în alte ţări şi s-au bucurat în special de faptul că au putut fugi de temperaturile ridicate din marile oraşe pline de betoane care amplifică efectele caniculei.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Totuşi, vineri dimineaţa, turiştii de pe litoralul românesc au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Deşi au mers pe plajă încă de la prima oră a dimineţii, turiştii au fost obligaţi să renunţe rapid la bucuria de a sta întinşi la soare.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Asta pentru că litoralul românesc, ca şi multe alte zone ale ţării, a fost măturat de o furtună puternică. Iar imaginile primite pe Fii Observator sunt cât se poate de elocvente. Acestea arată cum turiştii de pe plaja din Eforie Nord se grăbesc să se pună la adăpost de fenomenul meteo.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Iar informaţiile obţinute de noi arată că un astfel de fenomen nu s-a petrecut doar pe plaja din Eforie Nord, vizate fiind şi alte plaje precum cele din Mamaia sau Năvodari.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul , pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191