Gabriela Cristea pleacă în vacanță pe ieftineală! Ce destinație a ales: mulți români merg aici datorită prețurilor mici

Gabriela Cristea pleacă în vacanță pe ieftineală! Ce destinație a ales: mulți români merg aici datorită prețurilor mici

Gabriela Cristea pleacă în vacanță pe ieftineală! Ce destinație a ales: mulți români merg aici datorită prețurilor mici! Ei bine, școalan deja a început însă când vine vorba de vacanța ce tocmai a trecut familia Cristea-Clonda a mers prin multe locuri deosebite, așa că cele mici, cel puțin, au rămas cu amintiri ne neuitat.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Vacanță pe ieftineală la bulgari

Pentru Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, se pare că a fost o perioadă de vis. Cei doi au fost în locuri de vis, cum ar fi Franța sau Grecia, unde au reușit să se relaxeze după o perioadă încărcată. Totuși, pe lista destinațiilor din Europa pe care le-au laut pe rând în această vară, au bifat și Bulgaria, destinația preferată a multor români datorită prețurilor mici. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Hotelul pe care l-au ales le-ar fi pus a dispoziție toate facilitățile, precum servicii de SPA și Wellness, all inclusive, sală de sport și facilități pentru copii, așa cum se arată pe site-ul oficial al hotelului. Așa că s-au distrat din plin și au profitat de toate lucrurile inedite!

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Gabriela Cristea a fost acuzată că s-a îngrășat

Vedeta de televiziune nu a fost în vacanță doar cu soțul ei, ci a avut parte de o premieră! Ea a mers și în vacanța părinților, fiind încântată de condițiile de care s-a bucurat.

„Anul ăsta a fost prima dată când am mers cu Tavi și în vacanța părinților, unde a fost fabulos. Am accesat o destinație foarte scumpă, dar a meritat. După ce muncești jumătate de an, merită să te relaxezi cu partenerul de viață măcar câteva zile. Să-ți aduci aminte de începuturile împreună. Nu suntem mână-largă, dar nici zgârciți nu suntem. Am lăsat în urmă mulți bani pe care i-am făcut și o să-i mai facem, dar important e că banii aceia ne-au clădit amintirile”, a declarat Gabriela Cristea.

Totuși, unii cârcotași au acuzat-o că s-a îngrășat, dar Gabriela Cristea își asumă tot și nu pare deranjată de aspectul său.

„Ne-am făcut toate poftele și atunci când ne-am dorit ceva, ne-am satisfăcut toate capriciile. Aproape 4 kilograme, dar o să le dau jos că deja intrăm la dietă. Ce să facem. Am fost în Franța, unde am mâncat exemplar, am fost în Grecia, unde am mâncat extraordinar de bine. Am fost și în Bulgaria, unde a fost foarte bună mâncarea la resort. Nu poți să ții cură de slăbire o viață. Am făcut și shopping, dar cât trebuie și cum trebuie. Am făcut totul cu moderație”, a spus Gabriela Cristea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191