Imaginea care a împărțit Internetul în două. Inna, criticată aspru după ce s-a fotografiat fără chiloți: „La îmbrăcat și dezbrăcat ești talentată”

Imaginea care a împărțit Internetul în două. Inna, criticată aspru după ce s-a fotografiat fără chiloți: „La îmbrăcat și dezbrăcat ești talentată”

Inna (36 de ani), cea care face parte din topul artiștilor recunoscuți la nivel internațional s-a dezbrăcat de prejudecăți și de lenjeria intimă, și s-a postat pe Facebook. Imaginea cu pricina a încins imaginația bărbaților, stârnind invidia doamnelor și domnișoarelor. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Este una dintre cele mai talentate și mai iubite cântărețe din industria muzicală românească. Are o carieră de succes și o viață la care unii nici nu îndrăznesc să viseze, și, se pare, are și o doză mare de încredere în ea. Vedeta nu este la prima postare de acest gen, și relaxată ignoră comentariile răutăcioase de care are parte. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Inna, mai sexy ca niciodată! 

Vedeta are o comunitate destul de mare în social media, acolo unde își face deseori simțită prezența. Are grijă ca orice apariție să se transforme într-una memorabilă, așa că nu se împiedică de prejudecăți și trece la fapte. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Recent, în ultima fotografie postată, Inna apare purtând pe ea doar o cămașă albă, și nimic altceva în partea de jos a corpului. Ținuta a completat-o cu o pereche neagră de ochelari de soare, și a ales un cadru perfect pentru o fotografie reușită. 

O asemenea faptă plină de îndrăzneală nu poate trece neobservată de ochii răutăcioșilor, care parcă așteaptă să deschidă tastatura și să scrie cele mai dure comentarii: „De unde ai pantalonii?”, „Mi-e rușine că sunt român”, sau „La îmbrăcat și dezbrăcat ești talentată”.

Inna: „Mi-ar plăcea să mă implic într-un film”

În urmă cu ceva timp, solista mărturiseam în exclusivitate pentru Click!.ro., faptul că, la un moment dat, și-ar dori să joace într-un film, atât timp cât i s-ar oferi un personaj atipic, care să i se potrivească.

„Nu m-am gândit să devin actriță, adică nu a fost un obiectiv, dar mi-ar plăcea să mă implic într-un film cu un scenariu care să mi se potrivească și cu un personaj atipic. Pe lângă partea de film, îmi place să dublez vocile personajelor din desene animate.”, ne mărturisea artista acum ceva timp.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191