Imaginile care au emoționat întreaga Românie. Bunicuța cu căruciorul de flori din Craiova care de-abia merge, dar muncește pentru un bănuț de pâine

Imaginile care au emoționat întreaga Românie. Bunicuța cu căruciorul de flori din Craiova care de-abia merge, dar muncește pentru un bănuț de pâine

Sunt imaginile care au impresionat întreaga țară! O bunicuță în vârstă de 80 de ani muncește din greu prin Craiova, în ciuda vârstei înaintate pe care o are! Ea vinde flori trecătorilor, iar un videoclip postat pe TikTok, în care apare bătrâna, a devenit extrem de popular printre internauții români!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Din păcate, cu toții putem resimți faptul că viața în țara noastră devine din ce în ce mai scumpă, iar cheltuielile, indiferent de cât de mult încercăm să economisim, sunt tot mai greu de susținut, de la lună la lună. Iar printre cei mai afectați de această situație tragică sunt bătrânii, care chiar și la vârste înaintate sunt nevoiți să muncească din greu, pentru a supraviețui.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Bătrâna care muncește chiar și la 80 de ani este singură, iar pentru a mai uita de toate problemele din viața ei a ales să vândă flori, chiar dacă munca este extenuantă. Zeci de români au comentat la postarea de pe TikTok, impresionați de povestea de viață a bătrânei.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Dacă sunteți din Craiova nu ezitați să treceți pe la bunicuța cu flori.

Zilele trecute am intrat în vorbă cu dânsa, mi-a povestit fragmente din viața este singură și ca să mai uite de suferință și probleme, chiar și la 80 de ani muncește din greu. O vedeți zilnic în această perioadă în zona centrului.

Luați câteva fori, ascultați-o măcar câteva minute și poate o să priviți viața cu alți ochi.

Avem așa de multe de învățat de la cei bătrâ societatea tinde să-i înlăture, însă eu îi văd comori neprețuite. Numai privind-o îți dă deja o lecție de viață!”, scrie în postarea de pe TikTok, care a impresionat internauții din țara noastră.

Internauții au lăsat o mulțime de urări de bine pentru bătrână, iar cei care sunt din Craiova, ori urmează să ajungă acolo în perioada următoare, au promis că vor cumpăra flori de la ea, dacă se vor întâlni pe stradă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191