Imaginile care confirmă despărțirea lui Bogdan Ionescu de Sheila. Syda, dedicații pentru o brunetă focoasă / VIDEO

Imaginile care confirmă despărțirea lui Bogdan Ionescu de Sheila. Syda, dedicații pentru o brunetă focoasă / VIDEO

Avem imaginile care confirmă despărțirea lui Bogdan Ionescu de Sheila. La nunta Mariei Constantin, Syda a mers însoțit de o brunetă focoasă, Raluca Paraschiv, pentru care a și dat dedicații fără număr. Fostul soț al Elenei Băsescu pare, din nou, mai îndrăgostit ca niciodată.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Veștile că Bogdan Ionescu s-ar fi despărțit de soția lui, Sheila, circulă de ceva vreme însă, până de curând, nu exista o dovadă clară. Deși în ziua în care a petrecut cu ocazia aniversării, Bogdan Ionescu părea să fie mai fericit ca niciodată, iar Sheila nu a apărut în nicio fotografie sau filmuleț de la respectivul eveniment, acesta nu se afișase alături de nicio altă domnișoară…până acum.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Imaginile care confirmă despărțirea lui Bogdan Ionescu de Sheila

Bogdan Ionescu și Sheila au trăit o frumoasă poveste de dragoste o bună perioadă de timp, și au împreună un copil, dar se pare că relația lor a ajuns la final. Zilele trecute, la nunta Mariei Constantin, Bogdan Ionescu s-a afișat alături de o brunetă focoasă, Raluca Paraschiv, pentru care a și dat dedicații fără număr.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Syda a scos bani grei din buzunar pentru a-i dedica piese de dragoste partenerei sale de viață, iar Adi Minune a fost cel care i-a cântat.

Anul trecut, în luna mai, Sheila și Bogdan Ionescu își botezau fetița în mare secret

Bogdan Ionescu și Sheila au împreună o fetiță care a venit pe lume în luna ianuarie a anului trecut. Câteva luni mai târziu, în mai, fericitul cuplu a decis să își boteze micuța în mare discreție, departe de ochii curioșilor, doar în compania familiei și a prietenilor foarte apropiați.

Micuța Annelise a fost botezată la o biserică din Capitală, iar după ceremonia de botez, toți cei invitați s-au retras să petreacă liniștiți la un local de fițe.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191