În rochie de mireasă, sicriu alb şi însoţită de lacrimi şi multă durere, Alina a fost condusă pe ultimul drum. A plătit cu viaţa în numele prieteniei

În rochie de mireasă, sicriu alb şi însoţită de lacrimi şi multă durere, Alina a fost condusă pe ultimul drum. A plătit cu viaţa în numele prieteniei

Colegii fetei au purtat tricouri albe şi au venit toţi cu trandafiri de aceeaşi culoare. Nu au lipsit coroanele de flori, în care oamenii şi-au experimat regretul şi durerea pentru destinul tragic pe care fata cu ochii blânzi l-a avut. „Drum lin spre cer”, „Sincere condoleanțe” și „Nu te vom uita nicioadată”. Omul de afaceri Ionel Sandu a ales o coroană din flori naturale în formă de inimă. Pentru el, Alina a fost un copil de suflet, pentru care îşi făcuse sieşi jurământ că o va ajuta să se realizeze. Iar copila a văzut în el poate tatăl de care nu a avut parte toată copilărie.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cortegiul funerar a plecat de la casa părintească a fetei din satul Buda. Şase preoţi i-au dat ultima binecuvântare de pe pământ. O mare de oameni au urmat sicriul alb, în care Alina, îmbrăcată în mireasă îşi va dormi somnul de veci.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Alina a plătit cu viaţa pentru că a crezut orbeşte în Loredana. A iubit-o ca o soră, s-au ţinut de mână din clasa 1 şi au împărţit chiar şi mâncarea. Îşi povesteau orice şi nimeni bănuia că avea să urmeze tragedia care a îngrozit România. Cu sânge rece şi cu totul calculat, prietena ei a ucis-o cu bestialitate.

DIICOT și Poliția Română: descinderi și percheziții la membrii unor rețele de trafic de droguri, trafic de persoane și pornografie infantilă

Conform rechizitoriului, Alina s-a luptat pentru viaţa ei cu ultimele puteri. Şi-a zgâriat călăul, dar nu a fost suficient. Imediat după faptă, Loredana a aşteptat 30 de minute, timp în care a vrut să se asigure că prietena ei nu mai suflă şi a gândit un plan, care în final s-a întors împotriva sa. În spatele gratiilor, apropiaţii spun că este cuprinsă de regrete. Dar acestea nu o vor mai aduce înapoi pe Alina.

Pământul o va găzdui pentru veşnicie. Alina şi-a găsit în sfârşit liniştea, după o viaţă şi un sfârşit de coşmar.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191