In weekend, se inchide circulatia pe Bulevardul Castanilor

In weekend, se inchide circulatia pe Bulevardul Castanilor

Pentru desfasurarea in conditii optime a Super Cupei Romaniei la Karting Electric, in intervalul 29.04.2023 – 30.04.2023 ora 22:00, are loc inchiderea circulatiei rutiere pe Bulevardul Independentei, pe tronsonul cuprins intre statuia Vanatorilor ( Gara Sud) – pana la Statuia lui Radu Stanian.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

In consecinta, autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud pe strada Bobalna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzica. La sensul din Sud spre Centru, pe strada Democratiei, autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

In locul statiei Coreco Sud, traseele 1, 2, 30 si 32 vor efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comuna cu cea a traseului 101.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191